Εκδήλωση ΣΕΤΑΠ στην Ιερά Οδό με Πάριο – Βιτάλη

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Τράπεζας Αγροτικής Πειραιώς, καλωσορίζει τη νέα χρονιά με μια εκδήλωση στην Ιερά Οδό, ώστε να βρεθούμε και.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Τράπεζας Αγροτικής Πειραιώς, καλωσορίζει τη νέα χρονιά με μια εκδήλωση στην Ιερά Οδό, ώστε να βρεθούμε και να ανταλλάξουμε ευχές για το ξεκίνημα του νέου έτους, συντροφιά με δύο σπουδαίους καλλιτέχνες, τους Γιάννη Πάριο και Ελένη Βιτάλη.

Η εκδήλωση αφορά ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους του Ομίλου Πειραιώς και θα πραγματοποιηθεί
στην Ιερά Οδό το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου και ώρα 22:30
τιμή εισόδου 25 ευρώ ανά άτομο με φαγητό και κρασί.

Η τιμή εισόδου αναλυτικά περιλαμβάνει: σαλάτα εποχής, χοιρινά φιλετάκια με πατάτες φούρνου, ½ φιάλη κρασί, αναψυκτικά και νερό.

Για όσους επιθυμούν επιπλέον κατανάλωση αλκοόλ, ο Σύλλογός μας έχει εξασφαλίσει τις ακόλουθες τιμές: φιάλη κρασί 40 ευρώ και φιάλη ποτού απλή 80 ευρώ ή special 100 ευρώ.

Περιγραφή Προγράμματος

Ο Γιάννης Πάριος, ο αισθαντικός, διαχρονικός ερμηνευτής των μεγάλων επιτυχιών και η Ελένη Βιτάλη, μια σπουδαία, ξεχωριστή φωνή με σημαντική μουσική διαδρομή χρόνων για πρώτη φορά μαζί, με άρωμα ποιότητας στην Ιερά Οδό!

Με μια αγκαλιά τραγούδια, σε μια μουσική παράσταση όμοια με σπιτική βεγγέρα, ο Γιάννης Πάριος και η Ελένη Βιτάλη, θα μοιραστούν με το κοινό τους μεγάλες προσωπικές τους επιτυχίες, θα θυμίσουν συνθέτες όπως ο Τσιτσάνης, ο Παπαϊωάννου, o Μίκης Θεοδωράκης αλλά και δημοτικά και νησιώτικα χαρίζοντας ανεπανάληπτες στιγμές με δυνατές συγκινήσεις.

Διάθεση Προσκλήσεων

Οι εργαζόμενοι του Ομίλου Πειραιώς, που επιθυμούν να μετάσχουν στην εκδήλωση, θα πρέπει να καταβάλουν το ανάλογο συνολικό χρηματικό αντίτιμο στον λογ/μό του Συλλόγου αρ. 6017-010170-844, αναγράφοντας στην αιτιολογία τον Αριθμό Μητρώου και το Ονομ/μό τους. Για παράδειγμα, αν κάποιος συνάδελφός επιθυμεί 4 προσκλήσεις, θα πρέπει να καταθέσει το ποσό των 100 ευρώ για τα τέσσερα άτομα.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα γραφεία του Σ.Ε.Τ.Α.Π. (Αμερικής 10, 3ος όροφος, Αθήνα) καθημερινά από τη Τετάρτη 01 Φεβρουαρίου μέχρι το αργότερο την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου (ή νωρίτερα μέχρι εξαντλήσεως των προσκλήσεων) ή εφόσον ζητηθεί, θα αποστέλλονται ταχυδρομικώς. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες, λεπτομέρειες και διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Αντιπρόεδρο του ΣΕΤΑΠ, συνάδελφο Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τον Οργανωτικό Γραμματέα του Σ.Ε.Τ.Α.Π., συνάδελφο Παναγιώτη Γαζέτα,  τη Γραμματεία του Συλλόγου στο τηλ. 210-3622646, ή ακόμη και ηλεκτρονικά στο setap@otenet.gr

Μοιραστείτε το άρθρο