Κοινή Εκδήλωση ΣΕΤΑΠ & ΤΥΠΑΤΕ στην Θεσσαλονίκη – Παρασκευή 02 Φεβρουαρίου 2024

Συνάδελφοι, Ο ΣΕΤΑΠ και το ΤΥΠΑΤΕ σας προσκαλούν στην ετήσια εκδήλωση, που θα γίνει την Παρασκευή 02 Φεβρουαρίου 2024 και.

Συνάδελφοι,

Ο ΣΕΤΑΠ και το ΤΥΠΑΤΕ σας προσκαλούν στην ετήσια εκδήλωση, που θα γίνει την Παρασκευή 02 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 21:00, στο Live Stage του Beerfest στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Σας περιμένουμε να βρεθούμε όλοι μαζί, σε έναν ζεστό, ποιοτικό και φιλόξενο χώρο, με την συνοδεία ζωντανής μουσικής, ώστε να αποδράσουμε για λίγο από την έντονη καθημερινότητα.

Θα προσφερθεί και μενού, το οποίο περιλαμβάνει ορεκτικά, σαλάτα για τέσσερα άτομα, ατομική μερίδα ποικιλίας κρεατικών, γλυκό και απεριόριστο κρασί.

Για τη συμμετοχή ορίζεται η συμβολική τιμή 10 ευρώ ανά μέλος. Το κάθε μέλος του ΣΕΤΑΠ δικαιούται έως 1 συνοδό. Για τα μη μέλη η τιμή διαμορφώνεται στα 20 ευρώ ανά άτομο.

Η κράτηση θα γίνεται με κατάθεση του σχετικού αντιτίμου (10 ή 30 ευρώ για 2 άτομα) στον λογαριασμό του Συλλόγου 6017 0400 54 695 και αιτιολογία το ονοματεπώνυμο του μέλους. Στη συνέχεια, το αποδεικτικό κατάθεσης, θα αποστέλλεται συνημμένα στο email mariasetap2@gmail.com. Η προθεσμία είναι μέχρι τη Τετάρτη 31/01/2024.

Σας περιμένουμε!

Για τα Δ.Σ.,

Ο Πρόεδρος                              Ο Γεν. Γραμματέας

Παναγιώτης Αδαμόπουλος          Γιάννης Αδάμος

Γιάννης Γκριζιώτης               Γιώργος Κουκάκης

Μοιραστείτε το άρθρο