Εκδήλωση ΣΕΤΑΠ στο NOX με Ρέμο – Φουρέιρα

Συνάδελφοι, Ο ΣΕΤΑΠ, με αποκριάτικη διάθεση, σας προσκαλεί να ξανασμίξουμε την Παρασκευή 15 Μαρτίου στο κέντρο NOX Athens (Ιερά Οδός.

Συνάδελφοι,

Ο ΣΕΤΑΠ, με αποκριάτικη διάθεση, σας προσκαλεί να ξανασμίξουμε την Παρασκευή 15 Μαρτίου στο κέντρο NOX Athens (Ιερά Οδός 18-20, Αθήνα 104 35) με ώρα προσέλευσης 23:00, προκειμένου να απολαύσουμε τους Αντώνη Ρέμο και Ελένη Φουρέιρα.

Ένα εκρηκτικό δίδυμο, δύο κορυφαίοι καλλιτέχνες στο είδος τους με αμέτρητες επιτυχίες, δίνουν ραντεβού στον χώρο του NOX για να μας χαρίσουν μια βραδιά που θα μείνει σε όλους μας αξέχαστη.

Για τη συμμετοχή, ορίζεται η τιμή 25 ευρώ ανά μέλος. Για τα μη μέλη η τιμή διαμορφώνεται στα 50 ευρώ ανά άτομο.

Το κάθε μέλος του ΣΕΤΑΠ δικαιούται έως 1 συνοδό.

Η τιμή περιλαμβάνει ανά δύο άτομα ένα μπουκάλι κρασί ή ανά τέσσερα άτομα μία φιάλη απλού αλκοολούχου ποτού, στον χώρο της πλατείας.

Η κράτηση θα γίνεται με κατάθεση του σχετικού αντιτίμου στον λογαριασμό του Συλλόγου 6017 0400 54 695 και αιτιολογία το ονοματεπώνυμο του μέλους. Στη συνέχεια, το αποδεικτικό κατάθεσης, να αποστέλλεται συνημμένα στο email mariasetap2@gmail.com. Η προθεσμία είναι μέχρι τη Τετάρτη 13/03/2024.

Το κέντρο δεν θα δέχεται τηλεφωνικές κρατήσεις και οι θέσεις θα δίνονται κατά την προσέλευση σας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Αντιπρόεδρο του ΣΕΤΑΠ, συνάδελφο Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο κιν. 694 447 6095 ή με την Γραμματεία του Συλλόγου στο 210 36 22 646.

Σας περιμένουμε να διασκεδάσουμε!

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Παν. Αδαμόπουλος Γιάννης Αδάμος

Μοιραστείτε το άρθρο