Ενημερωτική Δράση του Τ.Υ.Π.Α.Τ.Ε. με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγιεινής

Αγαπητοί Συνάδελφοι, Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας (20 Μαρτίου), το Ταμείο Υγείας Προσωπικού ΑΤΕ (Τ.Υ.Π.Α.Τ.Ε.) στο πλαίσιο προώθησης.

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας (20 Μαρτίου), το Ταμείο Υγείας Προσωπικού ΑΤΕ (Τ.Υ.Π.Α.Τ.Ε.) στο πλαίσιο προώθησης της πρόληψης παθήσεων  του στόματος, διοργανώνει για ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους (μέλη του ΤΥΠΑΤΕ και μη) ενημερωτικές δράσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν:

  • Στην Κεντρική Διεύθυνση & καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς στην Αθήνα επί της οδού Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 87, Λ. Αλεξάνδρας 170 και Πανεπιστημίου 25, την Τετάρτη 20/3/2024, τις ώρες 12.00 π.μ. έως 16.00 μ.μ. 
  • Στην Κεντρική Διεύθυνση & καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς στην Θεσσαλονίκη επί της οδού Τσιμισκή 132 & Εθνικής Αμύνης 5-7 την Τρίτη 19/3/2024 και Αριστοτέλους 13 & Βασιλέως Ηρακλείου την Τετάρτη 20/3/2024, τις ώρες 12.00 π.μ. έως 16.00 μ.μ. 

Οι οδοντίατροι του Ταμείου μας μαζί με την υπεύθυνο της ομάδας οδοντιατρικής ενημέρωσης από την εταιρεία Haleon Ελλάς θα ενημερώσουν τους συναδέλφους  για τις παθήσεις του στόματος καθώς επίσης και για τους προληπτικούς οδοντιατρικούς ελέγχους  που πρέπει να γίνονται για τη διασφάλιση της στοματικής υγείας και την πρόληψη κατά των παθήσεων του στόματος.

Θα διανεμηθεί έντυπο ενημερωτικό υλικό καθώς επίσης και δείγματα προϊόντων υγιεινής στόματος.

Το ΤΥΠΑΤΕ συνεχίζει δυναμικά τις δράσεις που αφορούν όλους τους συναδέλφους με κεντρικό άξονα την ενημέρωση και την πρόληψη που σώζει ζωές και βελτιώνει την ποιότητα ζωής.

<<Στα Ιατρεία μας για την Υγεία μας>>

Για το Δ.Σ. του Τ.Υ.Π.Α.Τ.Ε.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

Ι. ΓΚΡΙΖΩΤΗΣ                                                            Γ. ΚΟΥΚΑΚΗΣ

Μοιραστείτε το άρθρο