Επαναλειτουργία του Κλάδου Υγείας του ΤΥΠΑΤΕ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε και επισήμως την επαναλειτουργία του Κλάδου Υγείας του ΤΥΠΑΤΕ από 24/11/2023. Το Ταμείο,.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε και επισήμως την επαναλειτουργία του Κλάδου Υγείας του ΤΥΠΑΤΕ από 24/11/2023. Το Ταμείο, που όλοι αγαπήσαμε και προσέφερε υπηρεσίες σε γενιές και γενιές συναδέλφων και στα μέλη των οικογενειών τους, που υπήρξε πολύτιμος αρωγός σε δύσκολες στιγμές, θα ανοίξει και πάλι τις πόρτες του.

Ξεκινάμε με την αξιοποίηση των οδοντιατρικών εδρών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (αδειοδοτούμενες από τους οικείους οδοντιατρικούς συλλόγους και πλήρως εξοπλισμένες) και με παθολογικά ιατρεία με δυνατότητα συνταγογράφησης (και άϋλη). Παράλληλα θα λειτουργήσουν μονάδες κλινικής διατροφολογίας με δυνατότητα και εξ αποστάσεως συνεδριών προοδευτικά δε, θα ακολουθήσει στελέχωση και λειτουργία ιατρείων άλλων ειδικοτήτων.

Ελπίζουμε να αγκαλιάσουν όλοι οι συνάδελφοι και φορείς της ΑΤΕ το νέο, σύγχρονο Ταμείο, ώστε να σταθεί στα πόδια του και να συνεχίσει την πορεία προσφοράς που έχει ξεκινήσει από το 1934, ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις της εποχής και τις ανάγκες των συναδέλφων και των οικογενειών τους.

Δείτε παρακάτω την πλήρη ανακοίνωση με το ωράριο λειτουργίας.

ENTYPO-TYPATE_
Μοιραστείτε το άρθρο