Επιστολή προς τον ΣΕΤΠ για τη νέα Επιχειρησιακή Σύμβαση

Σύλλογος Εργαζομένων Τράπεζας Αγροτικής Πειραιώς (ΣΕΤΑΠ) – Αμερικής 10, Αθήνα   Προς: Τον Πρόεδρο του ΣΕΤΠ Το ΔΣ του ΣΕΤΠ Αθήνα,.

Σύλλογος Εργαζομένων
Τράπεζας Αγροτικής Πειραιώς
(ΣΕΤΑΠ) – Αμερικής 10, Αθήνα

 

Προς:

Τον Πρόεδρο του ΣΕΤΠ
Το ΔΣ του ΣΕΤΠ

Αθήνα, 28/9/2016

Συνάδελφοι,

Με έκπληξη ενημερωθήκαμε από την ανακοίνωση που αναρτήσατε στην ιστοσελίδα σας στις 20/9/2016, ότι καταθέσατε στη Διοίκηση της Τράπεζας πρόταση, που αφορά τη νέα Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και ότι οι διαπραγματεύσεις αναμένονται να ξεκινήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο ΣΕΤΑΠ στα πλαίσια της σταθερής άποψής του ότι τα προβλήματα όλων των εργαζομένων της Τράπεζας είναι κοινά και πρέπει να υπάρχει ενιαία αντιμετώπιση, θέλοντας να συμβάλει θετικά στη διαμόρφωση της νέας Επιχειρησιακής Σύμβασης, καταθέτει προς συζήτηση την πρότασή του, όπως ψηφίστηκε ομόφωνα από το Δ.Σ. στη συνεδρίαση της Πέμπτης 22/9/2016.

Κατόπιν τούτου, κρίνουμε αναγκαίο να υπάρξει άμεσα συνάντηση μεταξύ μας για να συζητήσουμε όλα τα επιμέρους θέματα και να συνδιαμορφώσουμε το τελικό πλαίσιο διεκδίκησης της νέας Σύμβασης.

Επειδή η ισχύς των διατάξεων της υπάρχουσας Σύμβασης λήγει στις 30/9/2016, αναμένουμε την άμεση ανταπόκρισή σας και σας κοινοποιούμε τις προτάσεις μας για την νέα ΕΣΣΕ, σε συνέχεια της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας και της παρούσας επιστολής.

 

Για το Δ.Σ. του ΣΕΤΑΠ

Ο Πρόεδρος                                             Η Γενική Γραμματέας

Παναγιώτης Αδαμόπουλος                    Ηρώ Φίλη

 

Συν/να:
Πρόταση του ΣΕΤΑΠ για την νέα ΕΣΣΕ

Μοιραστείτε το άρθρο