ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΥΠΕΤ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2017

Αξιότιμες κυρίες / Αξιότιμοι κύριοι,   Αναφορικά με το θέμα που προέκυψε στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα του ΕΦΚΑ για τη θερινή.

Αξιότιμες κυρίες / Αξιότιμοι κύριοι,

 

Αναφορικά με το θέμα που προέκυψε στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα του ΕΦΚΑ για τη θερινή περίοδο έτους 2017, σας ενημερώνουμε ότι η Διοίκηση του Ταμείου Υγείας Προσωπικού Εθνικής Τράπεζας (Τ.Υ.Π.Ε.Τ.) έλαβε την απόφαση να αποδεχθεί όλα τα αιτήματα των ενδιαφερομένων για την Α’ Κατασκηνωτική Περίοδο (20.6.2017 – 12.7.2017) του Ταμείου μας και να υποδεχθεί κανονικά τα παιδιά των ασφαλισμένων σας από την αρχή της περιόδου, χωρίς αλλαγή στον υπάρχοντα προγραμματισμό.

 

Λαμβάνοντας υπόψη την ανησυχία που δημιουργήθηκε στις οικογένειες των ασφαλισμένων σας, διευκρινίζουμε ότι το ζήτημα για το οποίο ο ΕΦΚΑ μας ενημέρωσε την Πέμπτη 15 Ιουνίου, μόλις πέντε ημέρες πριν την έναρξη της κατασκηνωτικής περιόδου, είναι καθαρά διαδικαστικό και η επίλυσή του αναμένεται τις προσεχείς ημέρες.

 

Οι κατασκηνώσεις του Ταμείου μας λειτουργούν στο υψηλότερο επίπεδο ποιότητας, έχοντας λάβει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά, και το ίδιο έχουμε φροντίσει να ισχύσει και για φέτος.

 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΤΥΠΕΤ

Μοιραστείτε το άρθρο