Ετήσια εκδήλωση ΣΕΤΑΠ στη Θεσσαλονίκη

Σας προσκαλούμε στην ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου μας στη Θεσσαλονίκη, η οποία θα γίνει την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 στο.

Σας προσκαλούμε στην ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου μας στη Θεσσαλονίκη, η οποία θα γίνει την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 στο Μύλος Club, Γεωργίου Ανδρέου 56.

Με αφορμή την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας μας δίνεται η ευκαιρία να σμίξουμε ξανά όλοι μαζί, αυτή τη φορά σε μία διαφορετική χοροχρονικά συνάντηση. Επιλέξαμε έναν όμορφο, ποιοτικό και φιλόξενο χώρο, φιλοδοξώντας να αποδράσουμε για λίγο από τις δυσκολίες τις καθημερινότητας και να αντλήσουμε δύναμη για την απαιτητική συνέχεια.

Στην προσπάθειά μας θα συμβάλλει με την αέρινη και σαγηνευτική φωνή της η Νικολ Σαραβάκου, σε ένα υπέροχο live μουσικό πρόγραμμα.

Η είσοδος για τα μέλη μας ορίζεται στην συμβολική τιμή των 5 ευρώ με ποτό, ενώ κάθε συνάδελφος δύναται να έχει μέχρι έναν συνοδό, ο οποίος θα καταβάλει το αντίστοιχο τίμημα.

Επιπλέον και για όσους το επιθυμούν, ο Σύλλογός μας έχει εξασφαλίσει τις ακόλουθες τιμές: φιάλη κρασί 25 ευρώ τα δύο άτομα και φιάλη ποτού 60 ευρώ τα τέσσερα άτομα.

Τη συμμετοχή σας μπορείτε να τη δηλώσετε, στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΣΕΤΑΠ, με κατάθεση του αντιτίμου (5€ ανά άτομο) στον παρακάτω λογαριασμό, αναγράφοντας το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Μητρώου σας.

ΣΕΤΑΠ: info@setap.gr

ΙΒΑΝ: GR 73 0171 0170 0060 1704 0054 695

Ώρα προσέλευσης: 9.30 μ.μ.

Μοιραστείτε το άρθρο