Ετήσιες κάρτες ΟΑΣΑ 2018

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, Σας ενημερώνουμε ότι η ΟΤΟΕ συνεχίζει και φέτος τη συνεργασία της με τον ΟΑΣΑ,  για την έκδοση ετήσιων.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι η ΟΤΟΕ συνεχίζει και φέτος τη συνεργασία της με τον ΟΑΣΑ,  για την έκδοση ετήσιων καρτών για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και σας γνωστοποιούμε ότι:

 • Οι κάρτες ισχύουν για το χρονικό διάστημα από 1η ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 έως 28η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019, με τις παρακάτω κατηγορίες και τις αντίστοιχες τιμές.
 • Οι τύποι των καρτών και φέτος θα είναι δύο, των 281€ και των 417€ ως εξής:
 1. ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ: Ονομαστική αξία 330€ (περιλαμβανομένου ΦΠΑ 24%).

Ισχύει για όλα τα μέσα αρμοδιότητας ΟΑΣΑ:

 • Λεωφορεία
 • Τρόλεϊ
 • Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος
 • Τραμ
 • Μετρό (μέχρι το Κορωπί) και
 • ΤΡΑΙΝΟΣΕ (στο τμήμα του Προαστιακού Μαγούλα – Πειραιάς – Κορωπί).

ΔΕΝ ισχύουν:

 • στις λεωφορειακές γραμμές EXPRESS του Αεροδρομίου
 • στη γραμμή Χ80 και
 • στο Μετρό στο τμήμα Κορωπί – Αεροδρόμιο.

ΤΙΜΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΤΟΕ:        281 Ευρώ

 1. ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ: Ονομαστική αξία 490€ περιλαμβανομένου ΦΠΑ 24%).

Ισχύει για όλα τα μέσα αρμοδιότητας ΟΑΣΑ:

 • Λεωφορεία (ΚΑΙ στις γραμμές express του Αεροδρομίου)
 • Τρόλεϊ
 • Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος
 • Τραμ
 • Μετρό (έως το Αεροδρόμιο) και
 • ΤΡΑΙΝΟΣΕ (στο τμήμα του Προαστιακού Μαγούλα – Πειραιάς – Αεροδρόμιο).

ΔΕΝ ισχύουν στη γραμμή Χ80.

ΤΙΜΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΤΟΕ:       417 Ευρώ

Για την απόκτηση της Κάρτας απαιτείται:

Κατάθεση του αντιτίμου της κάρτας (281€ ή 417€) στο λογαριασμό όψεως 6017-040054-695 του Συλλόγου μέχρι και τις  25  Φεβρουαρίου 2018.

Για κάθε κάρτα θα υπάρχει ξεχωριστή ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ κατάθεση.

Η κατάθεση μπορεί να γίνει και με Web banking (για κάθε κάρτα, ξεχωριστή κατάθεση και γραμμένο το ονοματεπώνυμο του δικαιούχου).

Στη συνέχεια να στείλετε το καταθετήριο στο email: mariasetap2@gmail.com ή στο fax 210-3605968.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι από την αρχή της επόμενης εβδομάδας, θα έχει ενεργοποιηθεί η πρόσθετη δυνατότητα αποπληρωμής της Ετήσιας Κάρτας ΟΤΟΕ-ΟΑΣΑ 2018, μέσω Winbank είτε με  χρέωση του τραπεζικού λογαριασμού είτε με χρήση πιστωτικής κάρτας και προαιρετικής επιλογής μέχρι και 12 άτοκων δόσεων. Η σχετική διαδικασία διενεργείται μέσω της επιλογής «Πληρωμές» της Winbank, στην κατηγορία «Σύλλογος ΣΕΤΑΠ – Κάρτα Απεριορίστων Διαδρομών ΟΑΣΑ.

Η εν λόγω δυνατότητα είναι «ανοιχτή» σε  όλους ανεξαιρέτως τους συναδέλφους του Ομίλου Πειραιώς, οι οποίοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν την Κάρτα Απεριορίστων Διαδρομών.

Οι συνάδελφοι δύναται να προμηθευτούν ετήσια προσωποποιημένη ηλεκτρονική κάρτα και για τα άμεσα μέλη της οικογένειάς τους (σύζυγο και τέκνα).

Οι συνταξιούχοι, άνω των 65 ετών, έχουν έκπτωση 50% και ΔΕΝ ισχύουν για αυτούς οι παραπάνω ρυθμίσεις.

Όσοι συνάδελφοι έβγαλαν ΜΟΝΟΙ τους ή επιθυμούν ή πρόκειται να εκδώσουν την προσωποποιημένη κάρτα μόνοι τους (και όχι μέσω του ΣΕΤΑΠ – ΟΤΟΕ) θα πρέπει, για να τύχουν της προβλεπόμενης έκπτωσης, να στείλουν ενημερωτικό email (mariasetap2@gmail.com ) στο οποίο θα αναγράφουν το σχετικό αίτημα, το  ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΑΜΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση απώλειας της ηλεκτρονικής κάρτας μπορεί να αντικατασταθεί μεταφέροντας το υπόλοιπο της στην νέα ηλεκτρονική κάρτα, με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών ΣΤΟΝ ΟΑΣΑ, όπως βεβαίωση της ΟΤΟΕ, τον ΑΜΚΑ, το pin (8-ψήφιο) της απολεσθείσας ηλεκτρονικής κάρτας και με την καταβολή δύο (2) ευρώ για την αντικατάστασή της. Η ΟΤΟΕ θα χορηγεί σχετική βεβαίωση, την οποία θα προσκομίζει ο ενδιαφερόμενος απώλειας της κάρτας στον ΟΑΣΑ.

 

ΦΟΡΤΙΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Αφού ενημερωθεί ο κάτοχος της κάρτας από τον αρμόδιο υπάλληλο του ΣΕΤΑΠ, ότι έχει ολοκληρωθεί η μαζική επαναφόρτιση, πρέπει να προσέλθει σε ένα οποιοδήποτε ΑΜΕΚ σε οποιοδήποτε σταθμό του Μετρό ή του Τραμ και αφού τοποθετήσει την κάρτα του στη θήκη, επιλέγει ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ και επαναφορτίζεται η κάρτα του με το κόμιστρο. Το νέο προϊόν ενεργοποιείται μετά τη λήξη του ήδη υπάρχοντος ενεργοποιημένου. Σημειώνεται, ότι η ίδια αυτή διαδικασία θα επαναλαμβάνεται κάθε φορά που πρέπει να γίνει μαζική επαναφόρτιση μέσω online πληρωμής (βλέπε συνημμένο έγγραφο «ΟΔΗΓΙΕΣ: ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΜΕΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ»).

Κάρτα ΟΑΣΑ - Οδηγίες (583 downloads )

 

Για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση,  οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι μπορούν να απευθύνονται στο ΣΕΤΑΠ στο τηλέφωνο: 210 – 36.22.646.

Για το Δ.Σ. του ΣΕΤΑΠ

                                              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                           Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                            ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ                                      ΗΡΩ ΦΙΛΗ

Μοιραστείτε το άρθρο