ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ- ΣΥΝΕΡΓΑΣIΑ ΜΕ VOLTERRA

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   Συνάδελφοι, Σε συνέχεια της συνεργασίας, για την οποία σας έχουμε ήδη ενημερώσει, μεταξύ των Συλλόγων μας ΕΝ.Α.Σ..

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Συνάδελφοι,

Σε συνέχεια της συνεργασίας, για την οποία σας έχουμε ήδη ενημερώσει, μεταξύ των Συλλόγων μας ΕΝ.Α.Σ. ALPHA BANK – ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ, ΣΥΤΑΤΕ, Σύλλογος Εργαζομένων Νέου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε και την διεύρυνση της συνεργασίας αυτής με την προσθήκη ενός ακόμα Συλλόγου από τον χώρο των Τραπεζών, του ΣΕΤΑΠ (Σύλλογος Εργαζομένων Τράπεζας Αγροτικής Πειραιώς).

Στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής που αποσκοπεί στην βελτίωση των καθημερινών αναγκών διαβίωσης των εργαζομένων μελών μας, θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι εξασφαλίσαμε την έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία VOLTERRA (εναλλακτικός πάροχος ενέργειας) πετυχαίνοντας συμφωνία με τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς για τα μέλη μας.

Σας παραθέτουμε αναλυτικά την προσφορά και την διαδικασία που θα απαιτηθεί για να συμμετέχετε στο πρόγραμμα.

Η εταιρεία VOLTERRA Α.Ε., η οποία δραστηριοποιείται στην παραγωγή και προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας, στα πλαίσια τής ευρύτερης συνεργασίας με τους Συλλόγους προσφέρει στους εργαζομένους μέλη τους τη δυνατότητα να αλλάξουν εύκολα & γρήγορα πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας επωφελούμενοι τής ειδικής προσφοράς με την πιο χαμηλή χρέωση τής αγοράς για τις κατοικίες τους.

Αλλάζοντας από τη ΔΕΗ στη VOLTERRA, δεν διαφοροποιείται απολύτως τίποτα εκτός από τις χρεώσεις. Εσείς παίρνετε ρεύμα με τον ίδιο τρόπο, από το ίδιο δίκτυο, όπως κάνατε μέχρι και σήμερα.

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Σας δίνει τη δυνατότητα να επωφεληθείτε σημαντικής έκπτωσης στο ηλεκτρικό σας ρεύμα με έκδοση εκκαθαριστικού λογαριασμού κάθε μήνα

  Ενιαία χρέωση ενέργειας ημέρας ίση με 0.07900€/kWh με 10% έκπτωση συνέπειας όπου η ενιαία χρέωση ενέργειας είναι ίση με 0.07110€/kWh (ΧΩΡΙΣ ΚΛΙΜΑΚΩΤΗ ΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΓΙΑ).

  Ενιαία χρέωση ενέργειας νύχτας ίση με 0.06610€/kWh με 10% έκπτωση συνέπειας όπου η ενιαία χρέωση ενέργειας είναι ίση με 0.059490€/kWh

Ενιαία χρέωση ενέργειας ημέρας ίση με 0.07700€/kWh με 10% έκπτωση συνέπειας όπου η ενιαία χρέωση ενέργειας είναι ίση με 0.06930€/kWh (ΧΩΡΙΣ ΚΛΙΜΑΚΩΤΗ ΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΓΙΑ) σε περίπτωση δήλωσης συμμετοχής άνω των 2.000,00 παροχών.

Σας προσφέρει επιπλέον έκπτωση στην Εγγύηση, στο 50% του υπάρχοντος ποσού, αλλά και τη δυνατότητα επιστροφής ολόκληρου τού ποσού Εγγύησης, εφόσον επιλέξετε την Πάγια Εντολή ως τρόπο πληρωμής τού λογαριασμού σας VOLTERRA. ΕΙΔΟΣ ΧΡΕΩΣΗΣ VOLTERRA

 

ΕΙΔΟΣ ΧΡΕΩΣΗΣ VOLTERRA (ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ) ΔΕΗ (Γ1Ν)
ΧΡΕΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ (€/kwh) 0.0790 0-2000 kWh

0.0946

> 2000 kWh 0.10252
ΧΡΕΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΝΥΧΤΑΣ (€/kwh) 0.06610 0.06610
ΠΑΓΙΑ ΧΡΕΩΣΗ (€/4μηνο) 0.0 4.80

 

Έκπτωση Εμπρόθεσμης Πληρωμής

Στον παραπάνω πίνακα οι πελάτες πού εξοφλούν το σύνολο τού λογαριασμού τούς μέχρι και την καθορισμένη ημερομηνία λήξης, θα λαμβάνουν άμεσα στον επόμενο λογαριασμό τους, επιπλέον έκπτωση 10% επί της αξίας των ανταγωνιστικών χρεώσεων τού προηγουμένου λογαριασμού πού έχει εξοφληθεί εμπρόθεσμα.

Δεν υπάρχει χρέωση παγίου

   Συμβόλαιο χωρίς χρονική δέσμευση, χωρίς κρυφούς όρους και ρήτρες πρόωρης αποδέσμευσης.

 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:

(ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ/ΕΠΩΝΥΜΙΑΣ)

➢ Αίτηση & Τιμοκατάλογο υπογεγραμμένα

➢ Αντίγραφο Ταυτότητας

➢ Αντίγραφο Εξοφλημένου Τελευταίου Λογαριασμού

➢ Ένδειξη Μετρητή

 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:

( ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ/ΕΠΩΝΥΜΙΑΣ )

➢ Αίτηση & Τιμοκατάλογο υπογεγραμμένα

 ➢ Αντίγραφο Ταυτότητας

➢ Αντίγραφο Εξοφλημένου Τελευταίου Λογαριασμού.

➢ Αποδοχή Μισθωτηρίου για μισθωμένα ακίνητα / Ε9 για ιδιόκτητα ακίνητα

➢ Ένδειξη Μετρητή

 

Η όλη διαδικασία συμπλήρωσης των αιτήσεων και συλλογής των απαραίτητων εγγράφων θα γίνεται μέσα από το site του Unimarket (www.unimarket.gr) στο οποίο υπάρχει ήδη link που σας περιγράφει την διαδικασία.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι για την χρήση της συγκεκριμένης πλατφόρμας δεν απαιτούνται οι κωδικοί χρήσης του Unimarket και αφορά όλα τα μέλη των συνεργαζόμενων Συλλόγων.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα των Συλλόγων σας.

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ALPHA BANK-ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΧΑΙΡΕΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ (ΣΥΤΑΤΕ)
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΝΙΚΟΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΨΩΜΑΔΕΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

 

 

ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΕΛΗΧΑΤΣΙΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ 
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΡΙΒΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

 

 

             ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ 

                   ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΦΙΛΗ  ΗΡΩ

 

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο