Ο απύθμενος κουβάς της οικειοθελούς παροχής

Πολλοί συνάδελφοι, ελέγχοντας  το εκκαθαριστικό της  μισθοδοσίας του τρέχοντος μηνός, διαπίστωσαν  ότι δεν αποτυπώνεται  πλέον το  δικαιούμενο  επίδομα της Ξένης.

Πολλοί συνάδελφοι, ελέγχοντας  το εκκαθαριστικό της  μισθοδοσίας του τρέχοντος μηνός, διαπίστωσαν  ότι δεν αποτυπώνεται  πλέον το  δικαιούμενο  επίδομα της Ξένης Γλώσσας.  Η ίδια μεθόδευση ακολουθήθηκε  και για  μέρος του προβλεπόμενου ποσού της Παιδικής Μέριμνας, για όσους  συνάδελφους  το λαμβάνουν και  συνάμα προέρχονται από την πρώην Τράπεζα Κύπρου.  Τα εν λόγω ποσά έχουν ενσωματωθεί στη μισθοδοσία του κάθε συναδέλφου, ως οικειοθελής παροχή. Το  Προεδρείο του ΣΕΤΑΠ, με επικεφαλής τον πρόεδρό του, παρενέβη άμεσα, ζήτησε συνάντηση με τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού, θέτοντας ξεκάθαρα το θέμα της επαναφοράς των προαναφερόμενων  επιδομάτων στα μηνιαία εκκαθαριστικά της μισθοδοσίας μας.

Η ακολουθούμενη μεθόδευση  της μονομερούς  μεταφοράς  επιδομάτων στον κουβά της οικιοθελούς παροχής, τα οποία μάλιστα  χορηγούνται εδώ και πολλά χρόνια στην Τράπεζα αλλά και ευρύτερα σε όλο τον  Τραπεζικό Κλάδο, ανοίγει τον ασκό του Αιόλου και προκαλεί έντονους προβληματισμούς αναφορικά με την παρατηρούμενη εμμονή στην εφαρμογή της και συνακόλουθα  για τις  τωρινές αλλά και μελλοντικές στοχεύσεις της.

Αναμένουμε την πραγματοποίηση της συνάντησης με τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού και θα σας ενημερώσουμε για οποιαδήποτε εξέλιξη  καθώς και για τις περεταίρω ενέργειές μας.

 

Μοιραστείτε το άρθρο