Καθολική συμμετοχή των εργαζομένων της Real Estate στη σημερινή απεργιακή κινητοποίηση

ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ Συνάδελφοι, Με την καθολική συμμετοχή των εργαζομένων της Πειραιώς Real Estate πραγματοποιήθηκε η σημερινή, απόλυτα επιτυχημένη, απεργιακή κινητοποίηση στο.

ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΜΗΝΥΜΑ

Συνάδελφοι,

Με την καθολική συμμετοχή των εργαζομένων της Πειραιώς Real Estate πραγματοποιήθηκε η σημερινή, απόλυτα επιτυχημένη, απεργιακή κινητοποίηση στο χώρο.

Με την ταυτόχρονη παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το κτήριο της οδού Κοραή 5, όπως και στο κεντρικό κτήριο Διοίκησης (Αμερικής 4), διατρανώσαμε για ακόμη μία φορά την αντίθεσή μας στους αντεργατικούς σχεδιασμούς της Διοίκησης.

Οι 5 Σύλλογοι (Σ.Ε.Τ.Α.Π. – Σ.Ε.Υ.Τ.ΠΕ- Ε.Σ.Ε.Τ.Π – Σ.Υ.Γ.ΤΕ- Σ.Υ.Τ.Π πρώην ΕΤΒΑ) συνεχίζουμε, ενωμένοι και δυνατοί, τον αγώνα απέναντι στα σχέδια και τις μεθοδεύσεις των αποσχίσεων, στη  σαλαμοποίηση και εκποίηση εργασιών και στοιχείων της Τράπεζας και μάλιστα εκείνων που συμβάλουν καθοριστικά στην επαναλαμβανόμενη  κερδοφορία της.

Είμαστε εδώ,  απέναντι σε όσους σχεδιάζουν για εμάς χωρίς εμάς.

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα κλιμακώσουμε τις ενέργειές μας, ενώ ήδη έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με αντιπροσωπείες των κοινοβουλευτικών κομμάτων, προκειμένου το όλο ζήτημα να αναδειχθεί και στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Επιπλέον, τα νομικά επιτελεία των Συλλόγων μας έχουν λάβει σαφείς εντολές για την άσκηση όλων των απαιτούμενων ενεργειών, στην κατεύθυνση της διασφάλισης των νομίμων δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Η Τράπεζα Πειραιώς, η μεγαλύτερη ελληνική συστημική Τράπεζα, ήδη ανακεφαλαιοποιημένη τέσσερις (4) φορές με χρήματα του ελληνικού λαού, έχει από ετών επιδοθεί σε μια αδιέξοδη επιχειρηματική στρατηγική, που ευαγγελίζεται υποτίθεται την ανάπτυξη, αλλά στην πράξη επενδύει στη συνεχή συρρίκνωση.

Διεκδικούμε από κοινού, οι 5 Σύλλογοι και οι εργαζόμενοι, την ακύρωση του παράνομου σχεδιασμού για την απόσχιση της Πειραιώς Real Estate και των αντεργατικών σχεδιασμών της Διοίκησης.

Απαιτούμε  απόλυτα προστατευμένες τις θέσεις εργασίας για το σύνολο των συναδέλφων μας.

Συνεχίζουμε και διεκδικούμε το παρόν και το μέλλον που μας αξίζει.

Με  αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Τα Δ.Σ των Συλλόγων  Σ.Ε.Τ.Α.Π.-Σ.Ε.Υ.Τ.ΠΕ – Ε.Σ.Ε.Τ.Π – Σ.Υ.Γ.ΤΕ- Σ.Υ.Τ.Π πρώην ΕΤΒΑ

Μοιραστείτε το άρθρο