Ο ΣΕΤΑΠ δίπλα στους συναδέλφους και τις τοπικές κοινωνίες

Ο ΣΕΤΑΠ, πάντα επιδιώκει με συνέπεια, την άμεση και αμφίδρομη επικοινωνία με τους συναδέλφους σε όλη την επικράτεια. Στο πλαίσιο.

Ο ΣΕΤΑΠ, πάντα επιδιώκει με συνέπεια, την άμεση και αμφίδρομη επικοινωνία με τους συναδέλφους σε όλη την επικράτεια. Στο πλαίσιο των περιοδειών μας, επισκεφτήκαμε (24-26/09) και ενημερώσαμε τους συναδέλφους στα Κατ/ματά των Νάξου, Πάρου, Αμοργού, Ν. Αχαΐας και Ν. Ηλείας, για όλα τα σημαντικά θέματα και τις τρέχουσες εξελίξεις .

Η Αμοργός, ενώ αρχικά περιλαμβάνονταν στη λίστα των 64 Κατ/μάτων που θα έκλειναν, τελικά παρέμεινε και λειτουργεί, έπειτα από πολυεπίπεδες παρεμβάσεις του ΣΕΤΑΠ και σε άμεση συνέργεια με τους τοπικούς φορείς. Είναι ένα γεγονός που το γνωρίζουν βιωματικά και το αναγνωρίζουν τόσο οι συνάδελφοι του καταστήματος, όσο και η τοπική κοινωνία.

Συναντηθήκαμε με τον Δήμαρχο της Αμοργού, κ. Λευτέρη Καραϊσκο, ο οποίος και ήταν πρωτοστάτης στην προσπάθεια για την συνέχιση λειτουργίας του Κατ/ματος. Η εγκαρδιότητα και ο αμοιβαίος σεβασμός είναι το επιστέγασμα μίας σχέσης που δομήθηκε διαμέσου της κοινής δράσης.

Συνάμα, είναι η κοινή παραδοχή της αναγκαιότητας και της συνέχειας στη σχέση της Τράπεζας με τα νησιά μας, την ύπαιθρο, τις τοπικές κοινωνίες, την Ελληνική οικογένεια. Μίας σχέσης που αλόγιστα παραγνωρίζει και διαρρηγνύει η λογική και πρακτική της συρρίκνωσης.

Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας να είμαστε πάντα δίπλα στους συναδέλφους και να συμβάλουμε θετικά στο κοινωνικό σύνολο.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                  Ο Γεν. Γραμματέας

Παν. Αδαμόπουλος             Γιάννης Αδάμος

Μοιραστείτε το άρθρο