Ο ΣΕΤΑΠ στα Τρίκαλα και την Καρδίτσα

Το κλιμάκιο του ΣΕΤΑΠ, με επικεφαλής τον πρόεδρο του, περιόδευσε το προηγούμενο διήμερο στο σύνολο σχεδόν των καταστημάτων των νομών.

Το κλιμάκιο του ΣΕΤΑΠ, με επικεφαλής τον πρόεδρο του, περιόδευσε το προηγούμενο διήμερο στο σύνολο σχεδόν των καταστημάτων των νομών Καρδίτσας και Τρικάλων. Ο πρώτος κύκλος της  επιτόπιας και  άμεσης  διαλογικής επαφής  με τους συναδέλφους ολοκληρώθηκε με τη συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Καρδίτσας. Σήμερα, ακολουθεί η περιοδεία στα καταστήματα του Νομού Λαρίσης και το απόγευμα  στις 5.μ.μ.,θα λάβει χώρα αντίστοιχη συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας. Τα πρώτα μηνύματα, η πρώτη αποτίμηση της πρωτοβουλίας μας, έχει σαφώς θετικό πρόσημο και αναδεικνύει στο έπακρον την αναγκαιότητα του ανοίγματος του ΣΕΤΑΠ όχι μόνο στα μέλη του αλλά  σε όλους τους συναδέλφους του Ομίλου. Η διάχυτη εργασιακή  ανασφάλεια, η σκληρή καθημερινότητα, η προσδοκία μίας προοπτικής για την επόμενη ημέρα, αναδεικνύονται σε κάθε βήμα μας και   καθιστούν  επιβεβλημένη τη συντεταγμένη  αντιμετώπισή τους   διαμέσου της  ενεργής συμπόρευσης  όλων μας,  της υπέρβασης  στείρων περιχαρακώσεων και ασφαλώς των   συνακόλουθων  ανοιγμάτων  στο  ζωτικό χώρο μας, τα οποία βεβαίως   είναι απαραίτητο να έχουν σαφή  προσανατολισμό και ξεκάθαρους στόχους.

Με το πέρας  της περιοδείας, θα ακολουθήσει  η συνολική αποτίμησή της , η  παράθεσή των θέσεων και των συμπερασμάτων μας και θα καθοριστούν τα επόμενα αντίστοιχα  βήματά μας.

Μοιραστείτε το άρθρο