Ο ΣΕΤΑΠ στη Θεσσαλία

Στο πλαίσιο της  συνεπούς εφαρμογής των  προβλεπόμενων  δράσεων του  πρόσφατα ψηφισμένου Προγραμματισμού μας αλλά ταυτόχρονα και πιστοί  στη δέσμευσή μας.

Στο πλαίσιο της  συνεπούς εφαρμογής των  προβλεπόμενων  δράσεων του  πρόσφατα ψηφισμένου Προγραμματισμού μας αλλά ταυτόχρονα και πιστοί  στη δέσμευσή μας για τη συνεχή εμβάθυνση της  αμφίδρομης επικοινωνίας μας,  προχωράμε άμεσα στη  διενέργεια Περιφερειακών Συνελεύσεων σε όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα.

Η αρχή γίνεται από την Περιφέρεια της Θεσσαλίας και εντός ενός εύλογου χρονικού διαστήματος, θα επεκταθούμε  διαδοχικά  και στις υπόλοιπες Περιφέρειες.

Με ξεκάθαρο προσανατολισμό, στην αμεσότητα της επικοινωνίας και στην πληρέστερη προετοιμασία όλων μας, θα προηγηθούν επισκέψεις κλιμακίου του ΣΕΤΑΠ στα καταστήματα των  νομών και θα ακολουθήσουν δύο Περιφερειακές Συνελεύσεις.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί ως εξής:

  • την προσεχή Τετάρτη, (23/11/2016) το κλιμάκιο θα περιοδεύσει στα καταστήματα του Νομού Καρδίτσας.
  • την προσεχή Πέμπτη, (24/11/2016) το κλιμάκιο θα περιοδεύσει στα καταστήματα του Νομού Τρικάλων και το απόγευμα στις 18.00, θα ακολουθήσει η Περιφερειακή Συνέλευση στο Εργατικό Κέντρο της Καρδίτσας.
  • την προσεχή Παρασκευή, (25/11/2016) το κλιμάκιο θα περιοδεύσει στα καταστήματα του Νομού Λαρίσης  και το απόγευμα στις 17.00, θα ακολουθήσει η Περιφερειακή Συνέλευση στο Εργατικό Κέντρο της Λάρισας.

Στην τρέχουσα συγκυρία δεν έχουμε την πολυτέλεια  είτε να αδιαφορούμε, είτε να αποδεχόμαστε μοιρολατρικά  τις εξελίξεις  είτε να εξαντλούμαστε σε στείρες, ατέρμονες  και εκ του μακρόθεν, αντιπαραθέσεις. Από την πλευρά μας, κατανοώντας πλήρως τις δυσκολίες που όλοι ανεξαιρέτως βιώνουμε  αλλά και τις τυχόν  συσσωρευμένες πικρίες  και απογοητεύσεις,   επιδιώκουμε ποικιλοτρόπως, την άμεση και ενεργή συμμετοχή όλων των μελών μας, τη διαλογική  παράθεση της γόνιμης  σκέψης τους  και την κριτική στήριξη της Συλλογικότητάς  μας.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να ανταποκριθούν θετικά στην πρόσκλησή μας και να  στηρίξουν μαζικά  και εποικοδομητικά  την ευδοκίμηση της κοινής προσπάθειάς  μας.

 

Μοιραστείτε το άρθρο