Όλοι στην Απεργία τη Τρίτη 21.06.2022

Συνάδελφοι, Ο ΣΕΤΑΠ σας καλεί να συμμετάσχετε στις 21.06.2022, στην 24ώρη Πανελλαδική Απεργία στην Τράπεζα Πειραιώς, με κύρια αιτήματα: Να.

Συνάδελφοι,

Ο ΣΕΤΑΠ σας καλεί να συμμετάσχετε στις 21.06.2022, στην 24ώρη Πανελλαδική Απεργία στην Τράπεζα Πειραιώς, με κύρια αιτήματα:

  • Να προστατευθούν οι θέσεις εργασίας στην Τράπεζα.
  • Να σταματήσουν η αλόγιστη συρρίκνωση του Δικτύου Κατ/μάτων, οι αποσχίσεις Κεντρικών Υπηρεσιών και η πώληση-μεταφορά στρατηγικών τομέων εργασιών της Τράπεζας σε τρίτες εταιρείες.
  • Να υπογραφεί άμεσα Επιχειρησιακή Σ.Σ.Ε. στην Τράπεζα Πειραιώς, η οποία να καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες των εργαζομένων σε μια εποχή δυσθεώρητων ανατιμήσεων και πληθωρισμού.
  • Να παύσουν αμέσως οι απαράδεκτες πρακτικές πιέσεων, εκφοβισμού και στοχοποίησης συναδέλφων.
  • Να επιστρέψουν άμεσα στον αρχικό τόπο εργασίας τους όλοι οι συνάδελφοι που έχουν μετακινηθεί σε άλλες πόλεις με προσχηματικά και τιμωρητικά κριτήρια.

Συνάδελφοι,

Η καθημερινότητα στην Τράπεζα Πειραιώς φαντάζει πιο οριακή από ποτέ. Είμαστε πλέον σε σημείο βρασμού. Η Διοίκηση με τις αντεργατικές πρακτικές της ναρκοθετεί το παρόν και το μέλλον μας.

Ήδη την ώρα που γράφονται τούτες οι γραμμές, συνάδελφοι συνεχίζουν να καλούνται από τη Δ.Α.Δ., προκειμένου να αποχωρήσουν από τη Τράπεζα, το Real Estate «κόπτονται» να το αποσχίσουν άρον – άρον, ενώ στο Δίκτυο η έντονη φημολογία περί κλεισιμάτων δεν λέει να κοπάσει.

Τώρα είναι η ώρα να υψώσουμε το ανάστημα μας, να περιφρουρήσουμε το δικαίωμα στην εργασία και να προασπίσουμε την αξιοπρέπεια μας.

Η συμμετοχή στην απεργία είναι θεμελιώδες δικαίωμα και κατάκτηση και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να το υπονομεύσει.

Σας καλούμε ΟΛΟΥΣ να παραστείτε μαζικά στην παράσταση διαμαρτυρίας, την Τρίτη 21 Ιουνίου και ώρα 11.00 π.μ. στο κεντρικό κτίριο Αμερικής 4 και στο κτίριο της οδού Αριστοτέλους στην Θεσσαλονίκη.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

Ο Πρόεδρος                            Ο Γεν. Γραμματέας

Παναγιώτης Αδαμόπουλος               Γιάννης Αδάμος

Μοιραστείτε το άρθρο