Ομάδα Αγώνων Δρόμου ΠΟΚΕΑΤΕΠΑΘΛΟΝ

Τι κάνεις? ΤΡΕΧΩ! Γιατί να ΤΡΕΧΕΙΣ μόνος? Ελάτε να ΤΡΕΧΟΥΜΕ όλοι μαζί! Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι απολαμβάνουν τις ευεργετικές επιδράσεις.

Τι κάνεις? ΤΡΕΧΩ! Γιατί να ΤΡΕΧΕΙΣ μόνος? Ελάτε να ΤΡΕΧΟΥΜΕ όλοι μαζί!

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι απολαμβάνουν τις ευεργετικές επιδράσεις των αγώνων δρόμου μικρών μεσαίων αλλά και μεγάλων αποστάσεων. Ανεβάζουν τη ψυχική τους διάθεση, αποτοξινώνουν τον οργανισμό μέσω της εφίδρωσης, γυμνάζουν το σώμα και βελτιώνουν την καρδιαγγειακή λειτουργία τους.
Κορωνίδα των αγώνων δρόμου είναι ο Μαραθώνιος, που έχει αποκτήσει πολλούς  πιστούς τα τελευταία χρόνια και στην χώρα μας. Όλοι μπορούν να τρέξουν, ίσως όχι ολόκληρο μαραθώνιο αλλά μισό ή λιγότερο, με συνηθέστερα τα 5 και 10 χιλιόμετρα να συγκεντρώνουν πολλούς αθλητές είτε για αγωνιστικούς είτε για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Στο κομμάτι αυτό το ΠΟΚΕΑΤΕΠ συμπληρώνει το παζλ με την νεοσύστατη ομάδα άθλησης ΠΟΚΕΑΤΕΠ-ΑΘΛΟΝ, που θα φέρει κοντά όσους αγαπούν να τρέχουν και θέλουν μια παρακίνηση, αλλά και όσους νομίζουν ότι δεν μπορούν να τρέξουν και θα εκπλαγούν!!

Η ομάδα είναι ανοιχτή σε όλους είτε αρχάριους είτε προχωρημένους ώστε να προσφέρουν άλλοι την φρεσκάδα και τον ενθουσιασμό και άλλοι την πείρα και τις πολύτιμες γνώσεις τους στο άθλημα.


Aυτοί που θα την συγκροτήσουν θα έχουν τη χαρά να αποτελούν τους πρώτους, τους δημιουργούς μιας ομάδας τρεξίματος ενός Πολιτιστικού Κέντρου που φέτος γιορτάζει 30 χρόνια ζωής, με έντονη παρουσία στον Αθλητισμό, τις Τέχνες, τα Γράμματα, τα Ταξίδια, τις Ξεναγήσεις, τα Σεμινάρια κ.λ.π.

Η ομάδα θα πραγματοποιεί συναντήσεις για ομαδικές προπονήσεις, θα ανταλλάσσει απόψεις, θα ενημερώνεται από ειδική στήλη στην ιστοσελίδα μας www.pokeatep.gr για αγώνες τόσο στο εσωτερικό όσο κι στο εξωτερικό, θα μπορεί να συμμετέχει σε αυτούς ταξιδεύοντας ομαδικά κι ευχάριστα.

Αφού συγκεντρωθούν οι ενδιαφερόμενοι και συζητηθούν οι ανάγκες και οι στόχοι, θα υπάρξει συντονισμός και καθοδήγηση από εξειδικευμένο προπονητή. Εκτός από ένα μέρος των εξόδων (εμφάνιση, τροφοδοσία, αναμνηστικά κλπ.) που θα καλύπτει το ΠΟΚΕΑΤΕΠ, τα όποια έξοδα της ομάδας προσδιοριστούν ανάλογα με τις ανάγκες της, θα καλυφθούν από κοινού από τους συμμετέχοντες.

Έναρξη: Κατόπιν συνεννόησης με τους υπευθύνους της ομάδας.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής :

Παρασκευόπουλος Πάρης:  210 9394076 6934211808  pap6667@hotmail.com

Αγγελοπούλου Νατάσα:   216 3004488 6973243701 aggelopouloua@winbank.gr

Διευκρινίζεται ότι απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή όλων στα σεμινάρια και ομάδες είναι η εγγραφή στο ΠΟ.Κ.Ε.ΑΤΕ.Π. (εισφορά 2€μηνιαίως).

Μοιραστείτε το άρθρο