Πάμε παιδικό θέατρο με τον ΣΕΤΑΠ 2023

Συνάδελφοι, Ο ΣΕΤΑΠ διοργανώνει για τους μικρούς του φίλους, την παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης «Ο Γύρος του Κόσμου σε 80.

Συνάδελφοι,

Ο ΣΕΤΑΠ διοργανώνει για τους μικρούς του φίλους, την παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης «Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 ημέρες», την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023 στις 11:30, στο Θέατρο ΔΙΑΝΑ, Ιπποκράτους 7, Αθήνα.

Η παιδική σκηνή του Γιάννη Παπαθανασίου και η εταιρεία παραγωγής DOMINUS KIDS THEATER, μετά την επιτυχία των παραστάσεων επιστρέφει για δεύτερη χρονιά το φετινό χειμώνα, με το έργο του Ιούλιου Βέρν,  που ταξιδεύει πάντα μικρούς και μεγάλους, σε πρωτότυπη μουσική και στίχους ΑΛΓΙΜΩΤΡΑ.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους η Ναταλία Δραγούμη και ο Μέμος Μπεγνής.

«Ο Γύρος του Κόσμου σε 80 ημέρες» σε μια ευφάνταστη διασκευή, μας μεταφέρει τις αξίες της πίστης, της επιμονής, της δύναμη της θέλησης, της φιλίας, της ομαδικότητας και μας θυμίζει, ότι πλούσιος τελικά είναι εκείνος που έχει ζήσει εμπειρίες, έχει ταξιδέψει και έχει καταφέρει να αγαπηθεί και να αγαπήσει.

Χαρακτηριστικό της παράστασης είναι ότι παρουσιάζεται σε παιδική σκηνή η πρωτοποριακή και φαντασμαγορική τεχνοτροπία 3D mapping projection, η οποία σχεδιάστηκε, ειδικά και αποκλειστικά για τις ανάγκες του συγκεκριμένου έργου, ούτως ώστε οι θεατές να βιώνουν μια ανεπανάληπτη, αξέχαστη αισθητική εμπειρία!

Το κόστος των εισιτηρίων καλύπτεται εξ’ ολοκλήρου από τον ΣΕΤΑΠ και αφορά μέχρι δύο παιδιά και τον συνοδό τους.

Παρακαλούμε όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παράσταση, να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ και να την αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση mariasetap2@gmail.com έως και την Πέμπτη 07/12/2023 και ώρα 14:00.

Θα ακολουθήσει απαντητικό email για την επιβεβαίωση κράτησης για την εκδήλωση.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την χωρητικότητα του θεάτρου.

Τα εισιτήρια θα παραλαμβάνονται κατά την προσέλευση σας στο χώρο του θεάτρου.

Διάρκεια:80 Λεπτά (Χωρίς Διάλλειμα)

Σας περιμένουμε όλους για να απολαύσουμε μια παράσταση που θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Παναγιώτης Αδαμόπουλος Γιάννης Αδάμος

Μοιραστείτε το άρθρο