Θεατρική Παράσταση OTOE: «Το Μαγικό Κλειδί» της Κάρμεν Ρουγγέρη

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,  Η Ομάδα Πολιτισμού της ΟΤΟΕ διοργανώνει την παρακολούθηση της Θεατρικής Παράστασης «Το Μαγικό Κλειδί» η οποία θα πραγματοποιηθεί.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, 

Η Ομάδα Πολιτισμού της ΟΤΟΕ διοργανώνει την παρακολούθηση της Θεατρικής Παράστασης «Το Μαγικό Κλειδί» η οποία θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά για τα παιδιά των Τραπεζοϋπαλλήλων, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 στις 12:00, στο «Θέατρο Κιβωτός», Πειραιώς 115, Γκάζι.

Ένα υπέροχο παραμύθι της ΠΗΝΕΛΟΠΗΣ ΔΕΛΤΑ, που προσφέρει τροφή για σκέψη, ζωντανεύει στη σκηνή με τον μοναδικό τρόπο της Κάρμεν Ρουγγέρη και της Χριστίνας Κουλουμπή.

Η σκηνή του θεάτρου Κιβωτός θα γεμίσει χρώματα, χορούς, παραδοσιακές φορεσιές της πατρίδας μας και παραδοσιακές μουσικές της κάτω Ιταλίας, σε ένα σύμπαν όπου η μαγεία της ζωής θα συναντηθεί με αυτή του θεάτρου. Μέσα σ’ αυτό η συγγραφέας θίγει ζητήματα όπως η Αφοσίωση, η Αλληλεγγύη, η Χαρά της Προσφοράς, η Αγάπη για την Πατρίδα και την Οικογένεια, ο Θάνατος, η Ευτυχία, η Δυστυχία, η Λύπη, η Χαρά, όλα στοιχεία που αναπόφευκτα θα συναντήσουμε σ’ αυτή τη ζωή.

Το κόστος των εισιτηρίων καλύπτεται εξ’ ολοκλήρου από τον ΦΟΡΕΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ – ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ – ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ  και το οποίο αφορά στα παιδιά και τον συνοδό τους. 

Οι κρατήσεις θα γίνονται ηλεκτρονικά στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://application.otoe.gr/magikos

έως και την ΠΕΜΠΤΗ 30/11/2023 και ώρα 12.00.

Με την υποβολή του αιτήματος θα λάβετε απαντητικό email και σε δεύτερο χρόνο θα λάβετε email με την επιβεβαίωση της κράτησης για την εκδήλωση.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σε συνδυασμό με τη χωρητικότητα του Θεάτρου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλ. 210 3388270 ή στέλνετε email politismos@otoe.gr ή μπορείτε να μπείτε στο https://politismos.otoe.gr/. 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Η Ομάδα Πολιτισμού ΟΤΟΕ

Μοιραστείτε το άρθρο