Πάμε παιδικό θέατρο με τον ΣΕΤΑΠ στη Θεσσαλονίκη

Συνάδελφοι, Ο ΣΕΤΑΠ διοργανώνει για τους μικρούς μας φίλους στη Θεσσαλονίκη ΔΩΡΕΑΝ θεατρική παράσταση, την Πέμπτη 05 Ιανουαρίου 2023 και.

Συνάδελφοι,

Ο ΣΕΤΑΠ διοργανώνει για τους μικρούς μας φίλους στη Θεσσαλονίκη ΔΩΡΕΑΝ θεατρική παράσταση, την Πέμπτη 05 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 19:00.

Όλα τα παιδιά των συναδέλφων-μελών, είναι καλεσμένα στην παράσταση «Η Φρικαντέλα» του Ευγένιου Τριβιζά στο Christmas Theater Θεσσαλονίκης στο Συνεδριακό Κέντρο Ι. Βελλίδης (ΔΕΘ).

Μια φαντασμαγορική μουσική υπερπαραγωγή του κοσμαγάπητου παραμυθιού, με συναρπαστικές μουσικές συνθέσεις του Άλκη Mπαλτά, φαντασμαγορική σκηνοθεσία του Φωκά Ευαγγελινού, κορυφαίους ερμηνευτές του λυρικού θέατρου, απολαυστικά μπαλέτα, πολυμελείς χορωδίες και ζωντανή την κλασική συμφωνική ορχήστρα «Athens Academica»!

Παρακαλούμε όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παράσταση, να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. Η αίτηση θα πρέπει να αποσταλεί έως την Πέμπτη 22/12/2022, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο mariasetap2@gmail.com. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Η προσέλευση στο θέατρο θα αρχίσει από τις 18:15 έως τις 18:45 το αργότερο. Τα εισιτήρια, θα τα παραλαμβάνεται κατά την είσοδο σας, από τον εκπρόσωπο του Συλλόγου που θα παραβρίσκεται στο χώρο. Τα εισιτήρια που εξασφαλίσαμε αφορούν στη Γ’ Ζώνη του θεάτρου.

Τα παιδιά θα συνοδεύονται από έναν ενήλικα.

Σας περιμένουμε όλους για να απολαύσουμε μία παράσταση που θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Παναγιώτης Αδαμόπουλος Γιάννης Αδάμος

Μοιραστείτε το άρθρο