Πάμε θέατρο: “Δεν μπορώ να μείνω μόνη μου”

Ως ΣΕΤΑΠ, προσπαθούμε να διευρύνουμε διαρκώς τον κύκλο των πολιτιστικών δράσεων και προτάσεων μας. Εντός του προαναφερόμενου πλαισίου, σας προτείνουμε.

Ως ΣΕΤΑΠ, προσπαθούμε να διευρύνουμε διαρκώς τον κύκλο των πολιτιστικών δράσεων και προτάσεων μας. Εντός του προαναφερόμενου πλαισίου, σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε τη ξεχωριστή παράσταση «Δεν μπορώ να μείνω μόνη μου». Πρόκειται για μία έξυπνη σάτιρα των φοβιών και νευρώσεων της Ελληνικής κοινωνίας, η οποία παίζεται στο Θέατρο Γκλόρια και μεριμνήσαμε, ώστε OΛΟΙ ανεξαιρέτως οι συνάδελφοι του Ομίλου Πειραιώς, να μπορούν να προμηθεύονται το εισιτήριό τους  στην προνομιακή τιμή των 12€, με απλή επίδειξη της winners card. Επιπρόσθετα και για κρατήσεις 3 και άνω θέσεων, η τιμή του εισιτηρίου θα μειώνεται στα 10€.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Η κωμωδία της Δήμητρας Παπαδοπούλου, που αγαπήθηκε όσο λίγες στο πρώτο της ανέβασμα πριν δέκα χρόνια,  έχει επιστρέψει στο θέατρο Γκλόρια, με ανανεωμένο καστ και σκηνοθέτη τον Φωκά Ευαγγελινό.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου, με το «Δεν μπορώ να μείνω μόνη μου» προσπαθεί να ξορκίσει με το  γέλιο, τους φόβους και τη μοναξιά που κατακλύζουν την καθημερινότητα μας, σατιρίζοντας παράλληλα ένα κομμάτι της σύγχρονης Ελλάδας. Στο νέο ανέβασμα, η Μαρία Λεκάκη επωμίζεται τον πρωταγωνιστικό ρόλο της κληρονόμου ενός παλιού αρχοντικού, η οποία έρχεται να ζήσει για πρώτη φορά μόνη της στην Αθήνα ύστερα από χρόνια απουσίας στην Ινδία. Η ίδια, αδύναμη και φοβισμένη να αντιμετωπίσει τη ζωή της, ανατρέχει στην κινέζικη φιλοσοφία και χωρίς να το καταλάβει, μπλέκει σε μία σειρά ευτράπελων καταστάσεων, με βασικούς πρωταγωνιστές έναν Κρητικό παλικαρά (Κώστας Αποστολάκης), έναν ροκά φίλο της (Στράτος Λύκος), τη Ρουμάνα υπηρέτρια (Πηνελόπη Σεργουνιώτη), έναν σεναριογράφο ταινιών τρόμου (Ζερόμ Καλουτά), ένα μέντιουμ (Παναγιώτης Παναγόπουλος), τον ψυχίατρο της (Θάνος Κοντογιώργης) και τον σύντροφό της (Λεωνίδας Καλφαγιάννης) που κάνει τα πάντα για να ενισχύσει τους φόβους της.

 

Θέατρο: Γκλόρια, Ιπποκράτους 7, Τηλ: 2103600832

Παραστάσεις: Πέμπτη – Παρασκευή 9 μ.μ.

Σάββατο  6 μ.μ. & 9 μ.μ.

Κυριακή – Τετάρτη 7 μ.μ.

Μοιραστείτε το άρθρο