Περιοδεία ΣΕΤΑΠ σε Θεσσαλία και Μακεδονία

Η  εμπέδωση και η εμβάθυνση της αμφίδρομης επικοινωνίας με όλους τους συναδέλφους, αποτελεί πρώτιστο μέλημά μας. Με δεδομένο ότι το.

Η  εμπέδωση και η εμβάθυνση της αμφίδρομης επικοινωνίας με όλους τους συναδέλφους, αποτελεί πρώτιστο μέλημά μας. Με δεδομένο ότι το Δίκτυο καταστημάτων στενάζει καθημερινά υπο το βάρος    νέων αλλα καιι συσσωρευμένων προβλημάτων,  συνεχίζουμε τις περιοδείες μας, επιζητώντας  την απευθείας   ενημέρωση  και την  επιτόπια  διαβούλευση με όλους τους συναδέλφους και  στοχεύοντας στην σταδιακή κάλυψη του   συνόλου  των γεωγραφικών διαμερισμάτων της χώρας.

 

Εντός του προαναφερόμενου πλαισίου, την τρέχουσα εβδομάδα, ( 3/9/2018 έως 7/9/2018) κλιμάκιο του ΣΕΤΑΠ με επικεφαλής τον Πρόεδρό του, περιοδεύει σε  καταστήματα της  Θεσσαλίας  και  της Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα της περιοδείας έχει διαμορφωθεί ως εξής:

  • Τη Δευτέρα, το κλιμάκιο θα περιοδεύσει στα καταστήματα των Νομών Καρδίτσας, Τρικάλων και Γρεβενών.
  • Την Τρίτη και Τετάρτη , το κλιμάκιο θα περιοδεύσει στα  καταστήματα  της Δυτικής Μακεδονίας και θα ακολουθήσει εφ όλης της ύλης συνάντηση  με τον Περιφερειακό Διευθυντή  Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας.
  • Την Πέμπτη , το κλιμάκιο θα περιοδεύσει στα καταστήματα των Νομών Ημαθίας και Κιλκίς.
  • Την Παρασκευή , το κλιμάκιο θα περιοδεύσει στα καταστήματα της Θεσσαλονίκης και θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τους επικεφαλείς της Διοίκησης Βορείου Ελλάδος και τους αντίστοιχους Περιφερειακούς Διευθυντές.
  • Το Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου 2018, ο ΣΕΤΑΠ θα δώσει δυναμικό παρόν στο Συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ στη Θεσσαλονίκη .

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο