Σ.Ε.Υ.Τ.ΠΕ – Σ.Ε.Τ.Α.Π – Ε.Σ.Ε.Τ.Π – Σ.Υ.Γ.ΤΕ- Σ.Υ.Τ.Π (πρ. ΕΤΒΑ): Ο κοινός μας Αγώνας συνεχίζεται!

Η Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς επιδιώκει για μία ακόμη φορά να δημιουργήσει τετελεσμένα στην προσπάθειά της να υλοποιήσει άμεσα το.

Η Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς επιδιώκει για μία ακόμη φορά να δημιουργήσει τετελεσμένα στην προσπάθειά της να υλοποιήσει άμεσα το σχέδιό της για την απόσχιση του Real Estate.

Αποφεύγει σκοπίμως να  μας ενημερώσει και να διαβουλευτεί μαζί μας ως οφείλει από το νόμο και ταυτόχρονα καλεί σε μεμονωμένη βάση τους συναδέλφους σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις, ώστε ασκώντας ψυχολογική πίεση και θέτοντας τα «γνωστά»  διλήμματα,  να κάμψει την  ξεκάθαρη αντίθεσή τους στο σχέδιο απόσχισης.

Οι πέντε Σύλλογοι, συνεπείς στις θέσεις μας, στην εκφρασμένη βούληση των συναδέλφων  και τις δεσμεύσεις μας προς αυτούς,  συνεχίζουμε την προσπάθειά μας σε όλα τα επίπεδα.

    Καταθέσαμε αίτημα διαμεσολάβησης  στον ΟΜΕΔώστε στο πλαίσιο της εργατικής διαφοράς και της διαδικασίας Διαμεσολάβησης, η Διοίκηση να συμμορφωθεί  και να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις  που απορρέουν από τις κείμενες νομοθετικές ρυθμίσεις.

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των νομικών μας Συμβούλων με την Ομοσπονδία μας και το νομικό της επιτελείο.

Xθες το πρωί συναντηθήκαμε στα γραφεία τους στη Βουλή με εκπροσώπους  του ΚΚΕ  και συγκεκριμένα με τον Βουλευτή κ. Χρήστο Κατσώτη και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής κ. Γιώργο Κρητικό.

Παραθέσαμε αναλυτικά τις θέσεις μας και λάβαμε τη διαβεβαίωσή τους  ότι θα είναι δίπλα μας και θα στηρίξουν όπως πάντα  την προσπάθεια μας σε Κοινοβουλευτικό και πολιτικό επίπεδο.

Ο Αγώνας μας συνεχίζεται!

Διεκδικούμε το παρόν και το μέλλον  που μας αξίζει.

Με  αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Τα Δ.Σ των Συλλόγων  Σ.Ε.Τ.Α.Π – Σ.Ε.Υ.Τ.ΠΕ – Ε.Σ.Ε.Τ.Π – Σ.Υ.Γ.Τ.Ε – Σ.Υ.Τ.Π (πρ. ΕΤΒΑ)

Μοιραστείτε το άρθρο