ΣΕΤΑΠ: Δωρεά ύψους 3 χιλ. ευρώ για την αντιμετώπιση του COVID-19

Με αίσθημα ευθύνης ο Σύλλογος Εργαζομένων Τράπεζας Αγροτικής Πειραιώς, προχώρησε σήμερα 05/05/2020 σε δωρεά ιατρικού και τεχνολογικού εξοπλισμού ύψους 3.

Με αίσθημα ευθύνης ο Σύλλογος Εργαζομένων Τράπεζας Αγροτικής Πειραιώς, προχώρησε σήμερα 05/05/2020 σε δωρεά ιατρικού και τεχνολογικού εξοπλισμού ύψους 3 χιλ. ευρώ στο Εργαστήριο Μικροβιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με στόχο την αντιμετώπιση του COVID-19.

Συγκεκριμένα, γνωρίζοντας τη μεγάλη έλλειψη υλικού, δωρίσαμε ως ΣΕΤΑΠ χίλιους στειλεούς και είκοσι σάκους μεταφοράς βιολογικού υλικού.

Στην παράδοση του υγειονομικού υλικού, για τον ΣΕΤΑΠ παρέστησαν οι Πρόεδρος Π. Αδαμόπουλος και Αντιπρόεδρος Β. Παπακωνσταντίνου, ενώ την Μονάδα Ανοσολογίας και Λοιμώξεων εκπροσώπησε ο Καθηγητής κος Α. Τσακρής.

Στα πλαίσια της παραπάνω συνάντησης, ο Καθηγητής αφού αρχικά μας ευχαρίστησε για την μικρή αλλά σημαντική δωρεά, δήλωσε πως καθώς φαίνεται ο κορωνοϊός ήρθε για να μείνει. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, μας διαβεβαίωσε πως θα είναι δίπλα μας ποικιλοτρόπως σε οτιδήποτε χρειαστούμε αναφορικά με τον κορωνοϊό η οποιοδήποτε άλλο ιό.

Συνάδελφοι,

Οι τραπεζοϋπάλληλοι είμαστε στην πρώτη γραμμή από την αρχή της πανδημίας και αντιλαμβανόμαστε πλήρως την αναγκαιότητα ύπαρξης ενός ισχυρού Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Στα 89 χρόνια της ιστορίας του, ο ΣΕΤΑΠ έχει βοηθήσει σε δύσκολές περιόδους, τόσο τους τραπεζοϋπαλλήλους, όσο και τις τοπικές κοινωνίες σε ολόκληρη την χώρα να ανταποκριθούν με επιτυχία σε διαφορετικές περιπτώσεις κρίσεων και να σταθούν ξανά στα πόδια τους.

Συνεχίζοντας, με ανεξίτηλο το αίσθημα προσφοράς και αλληλεγγύης, σε άλλη μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα και τον κόσμο, ευελπιστούμε ότι η μικρή αυτή προσφορά μας θα συμβάλει στην γρηγορότερη και επιτυχέστερη αντιμετώπιση των προβλημάτων που βιώνουμε, ώστε να πάρουμε σύντομα πίσω τις ζωές μας.

Τα καταφέρνουμε καλύτερα όταν είμαστε όλοι μαζί.

Μοιραστείτε το άρθρο