Στάση εργασίας την Παρασκευή 18/11/2022 (07:45 με 11:45 π.μ.) στις υπο απόσχιση υπηρεσίες της τράπεζας Πειραιώς

  Συνάδελφοι, Για πολλοστή φορά εντός του τρέχοντος έτους, μεθοδεύεται απόσχιση υπηρεσιών και παύση καταστημάτων. Για ακόμη μία φορά, συνάδελφοι είναι αντιμέτωποι με αντεργατικές.

 

Συνάδελφοι,

Για πολλοστή φορά εντός του τρέχοντος έτους, μεθοδεύεται απόσχιση υπηρεσιών και παύση καταστημάτων.

Για ακόμη μία φορά, συνάδελφοι είναι αντιμέτωποι με αντεργατικές πρακτικές και μεθοδεύσεις.

Η Τράπεζα Πειραιώς τη μια μέρα ανακοινώνει ιστορικό ρεκόρ εσόδων υπερβαίνοντας κατά πολύ τους στόχους και την άλλη, συνεχίζει τις αδιέξοδες πρακτικές της συρρίκνωσης σάμπως και τα κέρδη δεν προκύπτουν από την καθημερινή υπερπροσπάθεια των συναδέλφων.

Υπερπροσπάθεια που καταβάλλεται όχι σε ένα περιβάλλον στήριξης και αναγνώρισης, αλλά σε ένα περιβάλλον απαξίωσης, ασφυκτικής πίεσης, φόβου και ανασφάλειας.

Συνάδελφοι,

Στεκόμαστε αποφασιστικά απέναντι στην επιχειρούμενη βίαιη συρρίκνωση και απαιτούμε από τη Διοίκηση να σταματήσει επιτέλους το φαύλο κύκλο της απαξίωσης εργαζομένων και κοινωνίας.

Οι μεθοδεύσεις της Τράπεζας, δεν έχουν αντιπάλους μόνο τους εργαζόμενους, αλλά και την ίδια την πραγματικότητα, την ίδια την κοινωνία.

Το πρόβλημα δεν είναι μόνο δικό μας, είναι ευρύτερα πολιτικό και κοινωνικό.

Στο πλαίσιο αυτό στέλνουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα ενότητας, συμμετοχής και αγωνιστικής δράσης ενάντια στα σχέδια και τις πρακτικές της συρρίκνωσης και προχωράμε:

Στην προκήρυξη 4ωρης προειδοποιητικής στάση εργασίας την Παρασκευή 18/11/2022 ( 7.45 π.μ. με 11.45 π.μ.) στις υπό απόσχιση υπηρεσίες

Συνάδελφοι,

Δεν μας χαρίζεται τίποτα. Διεκδικούμε δυναμικά το παρόν και το μέλλον που μας αξίζει.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Παναγιώτης Αδαμόπουλος Γιάννης Αδάμος

 

 

 

Μοιραστείτε το άρθρο