Παρουσίαση λογοτεχνικών έργων συναδέλφων

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών δράσεων  του ΣΕΤΑΠ, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε μία σειρά εκδηλώσεων με στόχο  την ανάδειξη και προβολή.

Στο πλαίσιο των πολιτιστικών δράσεων  του ΣΕΤΑΠ, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε μία σειρά εκδηλώσεων με στόχο  την ανάδειξη και προβολή των πολυποίκιλων πολιτισμικών αναζητήσεων των συναδέλφων  και του σημαντικού έργου τους σε διάφορους τομείς της τέχνης και του πολιτισμού.

Η πρωτοβουλία μας απευθύνεται σε όλους τους συναδέλφους από την ΑΤΕ, ενεργούς και συνταξιούχους και θα ξεδιπλωθεί σταδιακά.

Με τη συνδρομή  εκλεκτών συναδέλφων, ξεκινάμε με την παρουσίαση λογοτεχνικών έργων  και συνεχίζουμε με έκθεση εικαστικών έργων συναδέλφων.

Η παρουσίαση λογοτεχνικών έργων θα λάβει χώρα το χρονικό διάστημα 9 – 21 Δεκεμβρίου 2022  στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΣΕΤΑΠ.

Καλούμε  όσους συναδέλφους  επιθυμούν να παρουσιάσουν τα έργα τους θα πρέπει να το δηλώσουν μέχρι τις 23 Νοεμβρίου είτε  στην ηλεκτρονική διεύθυνση  είτε με γραπτό μήνυμα στο τηλέφωνο 6977 380373, αναφέροντας όνομα και αριθμό τίτλων των εκδόσεών τους και  ενδιαφέρον τους να μιλήσουν για τη δουλειά τους στους επισκέπτες.

Θα καταρτιστεί ο κατάλογος των συναδέλφων λογοτεχνών και αμέσως μετά θα ενημερωθούν γραπτώς  για τον τρόπο αποστολής  και παρουσίασης των βιβλίων τους, τον τρόπο συμμετοχής τους και το ενδιαφέρον τους να μιλήσουν για τη δουλειά τους στους επισκέπτες.

Επιπρόσθετα, όσοι από εμάς,  γνωρίζουμε συναδέλφους λογοτέχνες, που τυχόν  δεν έχουν πρόσβαση στις ανακοινώσεις μας, παρακαλούνται να τους ενημερώσουν.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση.

Μοιραστείτε το άρθρο