Συλλογικές Δράσεις Πολιτισμού Μάιος ’24

Συνάδελφοι, Ο ΣΕΤΑΠ, σε συνεργασία με τον Ενωτικό Αγωνιστικό Σύλλογο Alpha Bank – Εμπορικής (ΕΝΑΣ) και τον Σύλλογο Εργαζομένων Eurobank-.

Συνάδελφοι,

Ο ΣΕΤΑΠ, σε συνεργασία με τον Ενωτικό Αγωνιστικό Σύλλογο Alpha Bank – Εμπορικής (ΕΝΑΣ) και τον Σύλλογο Εργαζομένων Eurobank- Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (ΣΕΤΤ), συνεχίζει τη διοργάνωση επισκέψεων σε μουσεία, γκαλερί, πινακοθήκες, κέντρα πολιτισμού και ατελιέ σημαντικών καλλιτεχνών, φέρνοντας πιο κοντά τα μέλη μας στο εικαστικό και πολιτιστικό έργο της χώρας μας. Η επόμενη επίσκεψή μας θα είναι για την ΑΘΗΝΑ.

Στην «Προεδρική Φρουρά – Προεδρία της Δημοκρατίας», (Ηρώδου Αττικού 2, ΠΡΟΣΟΧΗ: με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, Στάση Μετρό Συντάγματος) την Κυριακή 12 Μαϊου 2024 και ώρα 10:15.

Τον τελευταίο καιρό η επίσημη Αλλαγή της Προεδρικής Φρουράς της Προεδρίας της Δημοκρατίας έχει γίνει viral στα social media.

Με αφορμή αυτό, εξασφαλίσαμε ειδικά για τα μέλη μας, είσοδο στον προαύλιο χώρο του Στρατοπέδου, ώστε να παρακολουθήσουμε την προετοιμασία ντυσίματος των ευζώνων και την αλλαγή της Φρουράς από προνομιακό σημείο.

Μετά το τέλος της διαδικασίας, είναι ευκαιρία να επισκεφθούμε τον κήπο με την γλυπτοθήκη του Μεγάρου της Προέδρου της Δημοκρατίας κας Κατερίνας Ν. Σακελλαροπούλου έκτασης 25 στρεμμάτων, σε σχεδιασμό Ερνέστου Τσίλλερ.

(ΠΡΟΣΟΧΗ: Είσοδος από την Βασιλέως Γεωργίου Β’, αρ. 2 με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας).

Η επίσκεψη προσφέρεται δωρεάν σε όλα τα μέλη μας καθώς και στους συνοδούς και στα παιδιά τους.

Παρακαλούμε τα μέλη μας όπως δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 10.05.2024 και ώρα 12:00 στο e-mail (mariasetap2@gmail.com), καθώς και των συνοδών και τέκνων τους που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τις δράσεις μας.

Υπεύθυνη των πολιτιστικών δράσεων είναι η συνάδελφος Μαρία Παπαβασιλείου τηλ. επικοινωνίας 6974 806 922.

Επίσης όποιος συνάδελφος ή μέλος της οικογενείας του δραστηριοποιείται καλλιτεχνικά στη ζωγραφική, φωτογραφία, θέατρο, τραγούδι, χορό, συγγραφή ή οτιδήποτε άλλο και θέλει να μας παρουσιάσει τη δουλεία του, να στείλει υλικό στο PapavasileiouMa@piraeusbank.gr .

Ο Πρόεδρος                      Ο Γεν. Γραμματέας

Παν. Αδαμόπουλος                Γιάννης Αδάμος

Μοιραστείτε το άρθρο