Συλλογικές Δράσεις Πολιτισμού Φεβ. ’24

Συνάδελφοι Ο ΣΕΤΑΠ, σε συνεργασία με τον Ενωτικό Αγωνιστικό Σύλλογο Alpha Bank – Εμπορικής (ΕΝΑΣ) και τον Σύλλογο Εργαζομένων Eurobank- Ταχυδρομικού.

Συνάδελφοι

Ο ΣΕΤΑΠ, σε συνεργασία με τον Ενωτικό Αγωνιστικό Σύλλογο Alpha Bank – Εμπορικής (ΕΝΑΣ) και τον Σύλλογο Εργαζομένων Eurobank- Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (ΣΕΤΤ), στα πλαίσια ανάδειξης του πολιτισμού και της τέχνης συνεχίζει την διοργάνωση επισκέψεων για τα μέλη του σε μουσεία, γκαλερί, πινακοθήκες, κέντρα πολιτισμού και ατελιέ σημαντικών καλλιτεχνών, φέρνοντας πιο κοντά τα μέλη μας στο εικαστικό και πολιτιστικό έργο της χώρας μας.

Η επόμενη επίσκεψή μας θα είναι για την:

  • ΑΘΗΝΑ

Στην «GALLERY 7», (Σόλωνος 20 & Βουκουρεστίου, Αθήνα) στάση Μετρό Σύνταγμα, την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου και ώρα 17:00.

Θα επισκεφθούμε την ατομική έκθεση του Γιώργου Χούντα, «I don’ t know».

Ο καλλιτέχνης, αποφοίτησε από την Ανώτατη Σχολή  Καλών Τεχνών Αθηνών το 2018, με καθηγητή στη ζωγραφική τον Χρόνη Μπότσογλου, στη Γλυπτική τον Τάκη Κοζόκου και στην αγιογραφία Γιώργο Χοχλιδάκη.

Στην έκθεση «I don’ t know» θα δούμε μικρά ζωγραφικά έργα μεγάλης κλίμακας και δύο γλυπτά. Με μία νέα σιγουριά στη φόρμα, τα μαύρα μελένια και οι έντονες γραμμές κυριαρχούν, ενώ η έκθεση στοχεύει στο να δημιουργήσει ένα σύνολο, όπου όλα τα έργα λειτουργούν αυτόνομα και παράλληλα σαν ένα ενιαίο. Σ’ αυτό το συλλογικό έργο, που λειτουργεί σαν πολύπτυχο, το καλλιτεχνικό ιδίωμα του Γ. Χούντα αποκαλύπτεται σε μία διάσταση.

Την ξενάγηση θα την κάνει ο ίδιος ο καλλιτέχνης και θα υπάρξει ευκαιρία ερωτήσεων και διαλόγου.

Παρακαλούμε τα μέλη μας όπως δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τη Τετάρτη 14.02.2024 και ώρα 12:00 στο e-mail του Συλλόγου (info@setap.gr), καθώς και των συνοδών και τέκνων τους που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τις δράσεις μας.

Υπεύθυνη των πολιτιστικών δράσεων είναι η συνάδελφος Μαρία Παπαβασιλείου τηλ. επικοινωνίας 6974 806 922.

Επίσης όποιος συνάδελφος ή μέλος της οικογένειάς του δραστηριοποιείται καλλιτεχνικά στη ζωγραφική, φωτογραφία, θέατρο, τραγούδι, χορό, συγγραφή ή οτιδήποτε άλλο και θέλει να μας παρουσιάσει τη δουλειά του, να στείλει υλικό στο zannakarm@yahoo.gr

Ο Πρόεδρος                      Ο Γεν. Γραμματέας

Παν. Αδαμόπουλος                Γιάννης Αδάμος

Μοιραστείτε το άρθρο