Συνάντηση για τις τοποθετήσεις των συναδέλφων του RBU

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 8/10/2019, η προγραμματισμένη συνάντηση του Προεδρείου του ΣΕΤΑΠ με την επικεφαλής της Δ/νσης Ανθρώπινου Δυναμικού κα Μακαριγάκη και.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 8/10/2019, η προγραμματισμένη συνάντηση του Προεδρείου του ΣΕΤΑΠ με την επικεφαλής της Δ/νσης Ανθρώπινου Δυναμικού κα Μακαριγάκη και τον Διευθυντή κ. Κεσόγλου. Κεντρικό θέμα αποτέλεσε η διαδικασία τοποθέτησης των συναδέλφων του RBU, που μέχρι σήμερα παραμένουν στη διάθεση της Διοίκησης.

Από την πλευρά μας, θέσαμε εξαρχής την ξεκάθαρη απαίτησή μας για την άμεση έναρξη των τοποθετήσεων και την απρόσκοπτη ολοκλήρωσή της εντός ενός συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος, με όσο το δυνατόν πιο σύντομη ημερομηνία λήξης και πάντα σύμφωνα με το γράμμα και το πνεύμα της συμφωνίας ΟΤΟΕ και Τράπεζας. Επιπρόσθετα, ζητήσαμε κατά τη διαδικασία των τοποθετήσεων, να ληφθούν υπόψη, εκτός των άλλων και κοινωνικά κριτήρια.

Οι επικεφαλείς της ΔΑΔ κατέγραψαν τις θέσεις μας και στο διάλογο που ακολούθησε δήλωσαν ότι θα τοποθετηθούν επίσημα στις αυριανές συναντήσεις τους με τους εκπροσώπους των Συλλόγων Εργαζομένων.

Μετά και την αυριανή συνάντηση, θα ακολουθήσει νεότερη και αναλυτική ανακοίνωσή μας.

Μοιραστείτε το άρθρο