Συνάντηση με ΣΕΤΠ για την νέα Επιχειρησιακή ΣΣΕ

Συνάδελφοι, Σε εξαιρετικά γόνιμο και εποικοδομητικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21/6/20204, η πρώτη διερευνητική συνάντηση των προεδρείων των Συλλόγων ΣΕΤΑΠ.

Συνάδελφοι,

Σε εξαιρετικά γόνιμο και εποικοδομητικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21/6/20204, η πρώτη διερευνητική συνάντηση των προεδρείων των Συλλόγων ΣΕΤΑΠ και ΣΕΤΠ με αποκλειστικό αντικείμενο τη διαμόρφωση του διεκδικητικού πλαισίου για την νέα επιχειρησιακή μας σύμβαση.

Με αφετηρία τα δεδομένα της συγκυρίας και την πορεία της Τράπεζας καθώς και την τεκμηριωμένη συναντίληψή μας για την πανθομολογούμενη αναγκαιότητα πραγματικών και ουσιαστικών αυξήσεων που θα ανταποκρίνονται στο μέγιστο δυνατό βαθμό στις ανάγκες των εργαζομένων, κατατέθηκαν αμφότερα και συζητήθηκαν θέσεις και προτάσεις για την επίτευξη μας κοινού στόχου.

Η γόνιμη συνεργασία είναι συνδικαλιστική αρετή και εργασιακή προοπτική.

Ενώνουμε τις δυνάμεις σημαίνει ότι αναδεικνύουμε αυτά που ενώνουν και αγωνιζόμαστε μαζί για την υλοποίησή τους.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας σημαίνει ότι παράγουμε εποικοδομητικές διαφωνίες. Μπορεί να συνεχίσουμε να διαφωνούμε αλλά αυτές οι διαφωνίες θα είναι παραγωγικές όταν αποσκοπούν στο να δημιουργήσουμε κάτι καινούργιο, να δώσουμε μια άλλη προοπτική.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας, σημαίνει ότι  γινόμαστε ισχυρότεροι και διεκδικούμε το παρόν και μέλλον που μας αξίζει.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Παναγιώτης Αδαμόπουλος Γιάννης Αδάμος

Μοιραστείτε το άρθρο