Συνάντηση με τους επικεφαλής της Δ.Α.Δ.

Συνάδελφοι, Πραγματοποιήθηκε χθες, 15/9/2022, ενημερωτική συνάντηση του Συλλόγου μας με τους επικεφαλής της ΔΑΔ, στο πλαίσιο της οποίας θέσαμε σχεδόν.

Συνάδελφοι,

Πραγματοποιήθηκε χθες, 15/9/2022, ενημερωτική συνάντηση του Συλλόγου μας με τους επικεφαλής της ΔΑΔ, στο πλαίσιο της οποίας θέσαμε σχεδόν όλα τα τρέχοντα θέματα και αξονικά σας παραθέτουμε τα διαμειφθέντα:

Συρρίκνωση 

Σχεδιάζουν να προχωρήσουν στο κλείσιμο επιπλέον Κατ/μάτων, αλλά λόγω πολλών μεταβλητών που επηρεάζουν την οποία απόφαση, δεν έχουν καταλήξει οριστικά. Σε κάθε περίπτωση, από την πλευρά μας εκτιμούμε πως αυτή τη φορά, στο επίκεντρο θα βρεθούν Κατ/ματα εντός του αστικού ιστού. Παράλληλα, μας ενημέρωσαν, πως στο άμεσο μέλλον επίκειται η ανακοίνωση νέου προγράμματος εθελουσίας εξόδου.

Εφάπαξ οικονομική ενίσχυση 

Η έκτακτη εφάπαξ οικονομική ενίσχυση, θα καταβληθεί εντός μηνός, μέσω δωροεπιταγών (Σκλαβενίτης κ.τ.λ.).

Καταβολή bonus στοχοθεσίας 

Το bonus θα καταβληθεί με την μισθοδοσία του τρέχοντος μηνός.

Κωδικοποίηση Συμβάσεων

Η κωδικοποίηση όλων των συμβάσεων, που έχουν υπογραφεί ως τα σήμερα, με τον εργοδότη Τράπεζα Πειραιώς, πρόκειται να ολοκληρωθεί σχετικά σύντομα.

Επιστροφή ασφαλιστικών εισφορών ΙΚΑ 

Για τις μειωμένες εισφορές των μητέρων κατά το χρόνο αδείας με αποδοχές, η Τράπεζα έχει ήδη στείλει σχετική επιστολή στον ΕΦΚΑ, αναφορικά με την ισχύ ή όχι της αναδρομικότητας από 01/10/21 και εφόσον επιβεβαιωθεί θα αποστείλουν άμεσα τις σχετικές βεβαιώσεις σε όλες τις δικαιούχες συναδέλφισσες. Ζητήσαμε την απρόσκοπτη συμβολή τους, στην καλύτερη και ταχύτερη διεκπεραίωση του θέματος επιστροφής των καταβεβλημένων ασφαλιστικών εισφορών από τον ΕΦΚΑ.

Στεγαστικά Δάνεια συναδέλφων 

Για τα στεγαστικά δάνεια των συναδέλφων (Staff) σε κυμαινόμενο επιτόκιο, που επηρεάζονται από τις αυξήσεις των επιτοκίων της ΕΚΤ, εκτιμούν ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να παρέμβουν, αλλά θα εξετάσουν κάθε πιθανή επιλογή.

Τοποθέτηση συναδέλφων 

Για τους συναδέλφους από Κατάστημα της Θεσσαλονίκης που έκλεισε και παραμένουν σε αναγκαστική άδεια, θα επισπεύσουν τη διαδικασία τοποθέτησης τους μετά από παρεμβάσεις μας.

Χορήγηση οδοιπορικών 

Στη συνάντηση θέσαμε το ζήτημα των οδοιπορικών των συναδέλφων, που παρά το γεγονός ότι διανύουν πάνω από 50 χλμ ημερησίως, ακόμη δεν έχουν λάβει τη σχετική οικονομική ενίσχυση. Επίσης, ζητήσαμε να εξετάσουν την συνολικότερη αναπροσαρμογή της σχετικής αποζημίωσης, εξαιτίας της πολύ υψηλής τιμής των καυσίμων.

Συνεχίζουμε δυναμικά και ενωτικά και πάντα μπροστά 

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ

Μοιραστείτε το άρθρο