Συνεργασία ΣΕΤΑΠ – Τhe Mart

Σας ενημερώνουμε  για την έναρξη της συνεργασίας του ΣΕΤΑΠ με το Δίκτυο Καταστημάτων  της επιχείρησης  Τhe Mart. (Πρώην MAKRO)  Η.

Σας ενημερώνουμε  για την έναρξη της συνεργασίας του ΣΕΤΑΠ με το Δίκτυο Καταστημάτων  της επιχείρησης  Τhe Mart. (Πρώην MAKRO)  Η απόκτηση  της κάρτας μέλους  The Mart διαμέσου του ΣΕΤΑΠ, συνεπάγεται για όλους τους κατόχους της αφενός  απρόσκοπτη  πρόσβαση για αγορές  προϊόντων στις  αναμφίβολα χαμηλές τιμές της The Mart και  αφετέρου αποκλειστικά πλεονεκτήματα, εκμεταλλευόμενοι  τις δεκαπενθήμερες προσφορές και τις καθημερινές ευκαιρίες.

Όποιος συνάδελφος επιθυμεί την απόκτηση της κάρτας μέλους The Mart,  μπορεί   να επικοινωνήσει μαζί μας  είτε τηλεφωνικά (2103622646)  είτε ηλεκτρονικά ( setap@otenet.gr), να δηλώσει το ενδιαφέρον του και άμεσα η Κάρτα Μέλους θα αποσταλεί ταχυδρομικώς στο χώρο της εργασίας του.

Επιπρόσθετα και για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων μας, σας γνωστοποιούμε τα εξής:

  • Η κάρτα μέλους είναι απαραίτητη για την είσοδο σε κατάστημα The Mart.
  • Η κάρτα μέλους είναι απαραίτητη για την πληρωμή στο ταμείο.
  • Τα μέλη μπορούν να κάνουν μόνο αγορές λιανικής (δεν είναι δυνατή η έκδοση τιμολογίου).
  • Για λόγους ασφαλείας δεν επιτρέπεται η είσοδος σε παιδιά κάτω των 12 ετών. Τα παιδιά παραμένουν στον χώρο της υποδοχής με ευθύνη των γονέων ή των συνοδών τους. Η είσοδος των παιδιών κάτω των 12 ετών επιτρέπεται μόνο το Σάββατο μετά τις 11:00. 

 

Στην ιστοσελίδα www.TheMart.gr, μπορείτε να ενημερωθείτε για τις τρέχουσες προσφορές αλλά  και να λάβετε πρόσθετες πληροφορίες αναφορικά με τη λειτουργία και τις παρεχόμενες υπηρεσίες  του  Δικτύου  Καταστημάτων της επιχείρησης.

Μοιραστείτε το άρθρο