Συντονισμός δράσης για τη ΜΗ φορολόγηση του βοηθήματος ΕΛΕΜ

Σας ενημερώνουμε ότι από τον προηγούμενο μήνα έχουν ξεκινήσει συντονισμένες ενέργειες από τον ΣΕΤΑΠ  και τον ΕΛΕΜ, σε  συνεργασία με.

Σας ενημερώνουμε ότι από τον προηγούμενο μήνα έχουν ξεκινήσει συντονισμένες ενέργειες από τον ΣΕΤΑΠ  και τον ΕΛΕΜ, σε  συνεργασία με τους Συλλόγους Συνταξιούχων, έτσι ώστε με τη συνδρομή έμπειρων νομικών και φοροτεχνικών συμβούλων να επιλυθεί το πρόβλημα της φορολόγησης του οικονομικού βοηθήματος και της καταχώρησής του ως εισόδημα μισθωτής εργασίας (κωδικός 301) στο προσυμπληρωμένο έντυπο φορολογικής δήλωσής μας.

Εντός του προαναφερόμενου πλαισίου, αποφασίσαμε από κοινού αφενός την κατάρτιση ενός επαρκώς τεκμηριωμένου υπομνήματος προς το Υπουργείο Οικονομικών με τις θέσεις και τα επιχειρήματά μας και αφετέρου την άμεση πραγματοποίηση συνάντησης με τους καθ’ ύλην αρμόδιους φορείς με στόχο τη μη φορολόγηση του βοηθήματος.

Συνιστούμε τη μη κατάθεση της φορολογικής δήλωσής σας μέχρι την ολοκλήρωση των προαναφερόμενων ενεργειών μας και δεσμευόμαστε ότι θα σας κρατάμε διαρκώς ενήμερους για κάθε πιθανή εξέλιξη επί του εν λόγω θέματος.

Μοιραστείτε το άρθρο