Ξενάγηση με τον ΣΕΤΑΠ στην Ακρόπολη και το Θέατρο Διονύσου

Συνάδελφοι, Ο ΣΕΤΑΠ θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 27/11/2022 και ώρα 11:00 π.μ. ξενάγηση στην Ακρόπολη και το Θέατρο Διονύσου. Στο.

Συνάδελφοι,

Ο ΣΕΤΑΠ θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 27/11/2022 και ώρα 11:00 π.μ. ξενάγηση στην Ακρόπολη και το Θέατρο Διονύσου.

Στο βραχώδη λόφο της Ακρόπολης, που δεσπόζει στο κέντρο της σύγχρονης Αθήνας, βρισκόταν το σπουδαιότερο και μεγαλοπρεπέστερο ιερό της αρχαίας πόλης, αφιερωμένο, κατά κύριο λόγο, στην προστάτιδα θεά της, την Αθηνά.

Τα μνημεία της Ακρόπολης, αρμονικά συνδυασμένα με το φυσικό περιβάλλον, αποτελούν μοναδικά αριστουργήματα της αρχαίας αρχιτεκτονικής, που αποδίδουν με τον τελειότερο τρόπο το μεγαλείο, τη δύναμη και τον πλούτο της Αθήνας στην εποχή της μεγαλύτερης ακμής της, το ”χρυσό αιώνα” του Περικλή. 

Το Θέατρο του Διονύσου είναι ο σημαντικότερος γνωστός υπαίθριος θεατρικός χώρος στην αρχαία Αθήνα και θεωρείται το πρώτο θέατρο του κόσμου. 

Η συμμετοχή στη ξενάγηση θα είναι 5 ευρώ για τα μέλη και δωρεάν για τα τέκνα τους.

Για τα μη μέλη το κόστος ανέρχεται στα 10 ευρώ.

Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, έως την Τετάρτη 23/11/2022, στο email mariasetap2@gmail.com επισυνάπτοντας το αποδεικτικό κατάθεσης στο λογ/μο 6017040054695 και αναφέροντας το ονοματεπώνυμο, το σύνολο των ατόμων (μέλη, μη μέλη, παιδιά) και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Η δράση απευθύνεται σε 30 συμμετοχές με σειρά προτεραιότητας. Σε περίπτωση μεγαλύτερου ενδιαφέροντος θα επιδιωχθεί να διοργανωθεί και 2ος περίπατος.

Ώρα προσέλευσης 10.45 π.μ.

Σημείο συνάντησης: Νότια Κλιτύ Θέατρο Διονύσου (ΜΕΤΡΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗ).

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Παναγιώτης Αδαμόπουλος Γιάννης Αδάμος

Μοιραστείτε το άρθρο