Υπερψήφιση με συντριπτική πλειοψηφία των Απολογισμών του ΣΕΤΑΠ

Συνάδελφοι, Το Σάββατο 09 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΑΠ. Η συμμετοχή των συναδέλφων από όλη.

Συνάδελφοι,

Το Σάββατο 09 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΑΠ.

Η συμμετοχή των συναδέλφων από όλη την Ελλάδα υπήρξε μαζική, αναδεικνύοντας την υψηλή συνείδηση του ρόλου μας, τις κοινές αρχές και αξίες μας, αλλά και την συνδικαλιστική κουλτούρα και νοοτροπία μας.

Τη Γενική μας Συνέλευσή χαιρέτησε ο Πρόεδρος της ΟΤΟΕ, Γεώργιος Μότσιος. Στην τοποθέτηση του ανέλυσε τη νέα τριετή Κλαδική Σ.Σ.Ε. για τα έτη 2022 – 2025, εστιάζοντας στη θωράκιση της απασχόλησης, την αύξηση του Ενιαίου Μισθολογίου και το νέο πλαίσιο Τηλεργασίας.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος του ΣΕΤΑΠ, Παναγιώτης Αδαμόπουλος, παρουσίασε τον γεμάτο δράσεις, πρωτοβουλίες και αποτελέσματα Διοικητικό Απολογισμό του ΣΕΤΑΠ και ακολούθησε ο ταμίας, Σταμάτης Μπούκας, αναλύοντας τον Οικονομικό Απολογισμό, για το έτος 2021 και παρέχοντας κάθε δυνατή ενημέρωση και στοιχείο.

Ακολούθως, οι εκπρόσωποι των παρατάξεων αλλά και ένας σημαντικός αριθμός συναδέλφων, κατέθεσαν τις θέσεις, τις ιδέες και τις προτάσεις τους, καθιστώντας για μία ακόμη φορά ευδιάκριτα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της Συλλογικότητας μας.

Η Γενική Συνέλευση ολοκληρώθηκε με την συντριπτική υπερψήφιση του Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού, με ποσοστό 80% .

Συνάδελφοι,

Η μαζική και καταλυτική συμμετοχή των εργαζομένων, σε μία ανοιχτή, δημοκρατική και ουσιαστική διαδικασία, απέδειξε ότι ο ΣΕΤΑΠ, αποτελεί το βασικό εγγυητή για να συνδιαμορφώσουμε το παρόν και το μέλλον που μας αξίζει.

Συμμετέχουμε όλοι στις εκλογές του ΣΕΤΑΠ τη Δευτέρα στις 09 Μαΐου 2022.

Ο Πρόεδρος                            Ο Γεν. Γραμματέας

Παναγιώτης Αδαμόπουλος               Γιάννης Αδάμος

Μοιραστείτε το άρθρο