Γενική Συνέλευση ΣΕΤΑΠ: Μαζική συμμετοχή και υπερψήφιση των Απολογισμών

Συνάδελφοι, Το Σάββατο 06/04/2018, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΑΠ. Η μαζική προσέλευση και η ενεργή συμμετοχή.

Συνάδελφοι,

Το Σάββατο 06/04/2018, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΑΠ. Η μαζική προσέλευση και η ενεργή συμμετοχή των συναδέλφων από κάθε γωνιά της Ελλάδας, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, αναδεικνύοντας την υψηλή συνείδηση του ρόλου μας, τις διαχρονικές αρχές και τις αξίες μας, την συνδικαλιστική κουλτούρα και νοοτροπία μας, αλλά και την ενωτική προοπτική του χώρου.

Τη Γενική Συνέλευσή μας τίμησε με την παρουσία του, ο Πρόεδρος της ΟΤΟΕ Σταύρος Κούκος. Στην τοποθέτηση του εστίασε στις μεγάλες προκλήσεις του κλάδου, την αυξημένη ασφάλεια και καλύτερη προοπτική που μας παρέχει η νέα Κλαδική ΣΣΕ για τα έτη 2019-2022, ενώ έθεσε ως προαπαιτούμενο την ενότητα και την κοινή δράση για ένα καλύτερο αύριο.

Ακολούθως, ο έγκριτος νομικός σύμβουλος μας, Νίκος Δήμας, προέβη σε παρουσίαση και ανάλυση του νομικού σκέλους των ενεργειών μας αναφορικά με τη δικαστική διεκδίκηση της ένταξης και εφαρμογής του Κανονισμού Εργασίας καθώς και για τις εξελίξεις σε μία σειρά νομικών ζητημάτων που μας απασχολούν έντονα.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος του ΣΕΤΑΠ, Παναγιώτης Αδαμόπουλος, με καθαρό, ειλικρινή και τεκμηριωμένο λόγο, παρουσίασε τον γεμάτο δράσεις, πρωτοβουλίες και αποτελέσματα Διοικητικό Απολογισμό του ΣΕΤΑΠ και έδωσε το στίγμα της συνέπειας και της συνέχειας και για την επόμενη 3ετία.

Αναλυτικότερα, εστίασε στην Κλαδική Σύμβαση, στον Κανονισμό Εργασίας, στην ισομεταχείριση των συναδέλφων, στις εξελίξεις στις Διευθύνσεις CAU& RBU, στους Κλάδους Φυλάκων και τις Καθαριστριών, στην ενοποίηση των Συλλόγων, στη διεκδίκηση του υπολοίπου 50 % της αποζημίωσης απόλυσης, όπου ανακοίνωσε τη προγραμματισμένη συνάντηση με τον κ. Τσακαλώτο στις 16/04/2019, στο ομαδικό της ΝΝ, στις εκκρεμότητες με την PQH, στις παρεμβάσεις στη Διοίκηση της Τράπεζας, στις πολιτιστικές δράσεις που κάνουμε σε όλη την Ελλάδα, στις μοναδικές παροχές του ΣΕΤΑΠ και γενικότερα στο παρόν και το μέλλον των τραπεζοϋπαλλήλων.

Ο ταμίας του ΣΕΤΑΠ, Αντώνης Χειμώνας, παρουσίασε αναλυτικά τον οικονομικό απολογισμό και ακολούθως οι εκπρόσωποι των παρατάξεων αλλά κυρίως ένας αξιοσημείωτος αριθμός συναδέλφων, κατέθεσαν τις θέσεις, τις ιδέες και τις προτάσεις τους, όπου αναδείχθηκαν οι συμφωνίες και οι διαφωνίες, οι συγκλίσεις και οι επιμέρους διαφοροποιήσεις, καθιστώντας για μία ακόμη φορά ευδιάκριτα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της Συλλογικότητας μας και τη δυναμική προβολή της στο μέλλον.

Η Γενική Συνέλευση ολοκληρώθηκε με την υπερψήφιση του Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού του Διοικητικού Συμβουλίου, από την συντριπτική πλειοψηφία των μελών μας.

Επίσης ανακηρύχθηκαν οι υποψήφιοι για την ανάδειξή των νέων οργάνων Διοίκησης του ΣΕΤΑΠ και των Αντιπροσώπων του στις δευτεροβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις, στις εκλογές της 10ης Ιουνίου 2019.

Συνάδελφοι,

Η μαζική και ενεργή συμμετοχή των συναδέλφων σε μία ανοιχτή δημοκρατική διαδικασία, απέδειξε ότι η Συλλογικότητά μας, στηριζόμενη στην ισχυρή βούληση και τις δυνατότητές μας, αποτελεί το μοναδικό εγγυητή για να συνδιαμορφώσουμε το παρόν και το μέλλον που μας αξίζει.

Μοιραστείτε το άρθρο