Αιώνιο το δικαίωμα στην ελευθερία

45 Χρόνια από την εξέγερση του πολυτεχνείου Ο ΣΕΤΑΠ τιμά και χαιρετίζει την επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Μετά.

45 Χρόνια από την εξέγερση του πολυτεχνείου

Ο ΣΕΤΑΠ τιμά και χαιρετίζει την επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Μετά από 45 χρόνια τα συνθήματα της κορυφαίας αντιδικτατορικής πράξης «ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» αποτελούν την παρακαταθήκη που εμπνέουν το αγωνιστικό κίνημα του σήμερα.

Σήμερα παρά ποτέ είναι ανάγκη να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ως συνδικαλιστικό κίνημα και να αγωνιστούμε για διεκδίκηση αυξήσεων στους μισθούς, υπογραφή συλλογικών συμβάσεων, δημιουργία ενός πραγματικού κοινωνικού κράτους, για κάθε πολίτη που το έχει ανάγκη. Μόνο οι αγώνες μας θα δώσουν προοπτική στους νέους, θα αναστρέψουν τις αντεργατικές πολιτικές των κυβερνήσεων, θα δώσουν ανάσα στην πληγείσα, από τις μνημονιακές πρακτικές, Ελλάδα, θα κλείσουν το δρόμο σε κάθε απειλή φασιστικών αναβιώσεων.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους νέους, τους ανέργους και τους συνταξιούχους του Λεκανοπεδίου της να πάρουν μέρος στην πορεία που θα γίνει στην Αθήνα στις 17 Νοέμβρη προς την Αμερικανική Πρεσβεία, αλλά και στις υπόλοιπες εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για την επέτειο εξέγερσης του Πολυτεχνείου που θα πραγματοποιηθούν σε άλλες πόλεις της χώρας.

Μοιραστείτε το άρθρο