Απαντάμε με συντονισμένη δράση στα αντεργατικά σχέδια της Διοίκησης

Οι πέντε Σύλλογοι [ΣΕΥΤΠΕ, ΣΕΤΑΠ, ΕΣΕΤΠ, ΣΥΓΤΕ, ΣΥΤΠ (πρ. ΕΤΒΑ)] συνεχίζουμε τον Αγώνα μας απέναντι στα αντεργατικά σχέδια της Διοίκησης.

Οι πέντε Σύλλογοι [ΣΕΥΤΠΕ, ΣΕΤΑΠ, ΕΣΕΤΠ, ΣΥΓΤΕ, ΣΥΤΠ (πρ. ΕΤΒΑ)] συνεχίζουμε τον Αγώνα μας απέναντι στα αντεργατικά σχέδια της Διοίκησης και στην επιχειρούμενη, παράτυπη απόσχιση της Υπηρεσίας Διαχείρισης Ακινήτων (Real Estate).

Σε σημερινή μας σύσκεψη αποφασίσαμε να εντείνουμε τις συνδικαλιστικές και νομικές δράσεις και παρεμβάσεις μας, σε όλα τα επίπεδα.

Για το λόγο αυτό θα πραγματοποιήσουμε κοινή συνάντηση των Συλλόγων με τα νομικά μας επιτελεία από κοινού με τους εργαζόμενους στη Real Estate, αύριο Τετάρτη 20.07.2022 στα γραφεία του ΣΕΤΑΠ (Αμερικής 10, Γ΄ όροφος) και ώρα 16:00, προσδιορίζοντας τις νέες αγωνιστικές μας δράσεις, με προκήρυξη νέας απεργιακής κινητοποίησης, καθώς και τις νομικές μας παρεμβάσεις για την αντίκρουση των επιχειρηματικών σχεδίων της Διοίκησης, που για ακόμη μία φορά βάζουν στο στόχαστρο τους εργαζόμενους.

Σε πολιτικό επίπεδο πραγματοποιήθηκε χθες συνάντηση στη Βουλή με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούμενη από τους τομεάρχες Χρηματοπιστωτικού Τομέα και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ.κ Φλαμπουράρη και Ξενογιαννακοπούλου, οι οποίοι δεσμεύτηκαν για άλλη μια φορά για την αλλαγή του θεσμικού πλαισίου των αποσχίσεων, ώστε αυτές οι πρακτικές να σταματήσουν να λειτουργούν σε βάρος των εργαζομένων και του δημοσίου συμφέροντος.

Αντίστοιχη συνάντηση έχει ήδη προγραμματιστεί για αύριο με το Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, κο. Ανδρέα Σπυρόπουλο.

Συνάδελφοι,

Είναι πλέον κατανοητό σε ΟΛΟΥΣ μας ότι ο Αγώνας είναι κοινός, είτε εργαζόμαστε στις κεντρικές υπηρεσίες είτε στο Δίκτυο, απέναντι στις μεθοδεύσεις της Διοίκησης, στο στόχαστρο της οποίας βρισκόμαστε ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως οι εργαζόμενοι.

Ο κοινός μας Αγώνας συνεχίζεται, πάντοτε ΜΑΖΙ με τους συναδέλφους μας!

Διεκδικούμε το παρόν και το μέλλον που μας αξίζει!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Τα Δ.Σ των Συλλόγων Σ.Ε.Υ.Τ.ΠΕ – Σ.Ε.Τ.Α.Π – Ε.Σ.Ε.Τ.Π – Σ.Υ.Γ.Τ.Ε – Σ.Υ.Τ.Π (πρ. ΕΤΒΑ)

Μοιραστείτε το άρθρο