Συνάντηση με πολιτικά κόμματα & προκήρυξη απεργίας τη Τετάρτη 27/7

Οι πέντε Σύλλογοι [ΣΕΥΤΠΕ, ΣΕΤΑΠ, ΕΣΕΤΠ, ΣΥΓΤΕ, ΣΥΤΠ (πρ. ΕΤΒΑ)] συνεχίζουμε τον Αγώνα μας απέναντι στα αντεργατικά σχέδια της Διοίκησης.

Οι πέντε Σύλλογοι [ΣΕΥΤΠΕ, ΣΕΤΑΠ, ΕΣΕΤΠ, ΣΥΓΤΕ, ΣΥΤΠ (πρ. ΕΤΒΑ)] συνεχίζουμε τον Αγώνα μας απέναντι στα αντεργατικά σχέδια της Διοίκησης και στην επιχειρούμενη, παράτυπη απόσχιση της Υπηρεσίας Διαχείρισης Ακινήτων (Real Estate).

Συγκεκριμένα:

Χθες, 21/7/2022 , πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ/ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ κ. Ανδρέα Σπυρόπουλο στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη.

Ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ/ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ, εξέφρασε τη δέσμευσή του, για την ανάδειξη του θέματος της συρρίκνωσης και των αποσχίσεων σε κοινοβουλευτικό και πολιτικό επίπεδο με διάφορες μορφές παρεμβάσεων και ενδελεχούς επανεξέτασης του ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου.

Επίσης, τόνισε ότι θα παραμείνει αμείωτο το ενδιαφέρον του για τις εξελίξεις και θα είναι πάντα διαθέσιμος για ουσιαστικό διάλογο μαζί μας και στήριξη των δράσεων και των παρεμβάσεών μας.

Αμέσως μετά, έλαβε χώρα κοινή συνεδρίαση των πέντε Συλλόγων με παρουσία των νομικών συμβούλων και την ενεργή συμμετοχή πολλών συναδέλφων από το Real Estate.

Δεν δεχόμαστε τη νομοτελειακή εξέλιξη που θέλουν να μας επιβάλουν και αποφασίστηκε η συνέχεια των παρεμβάσεων μας σε συνδικαλιστικό, πολιτικό και νομικό επίπεδο.

Ταυτόχρονα, εντείνεται ο νομικός μας αγώνας και ξεδιπλώνουμε τις σχετικές πρωτοβουλίες μας το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Για την Παρασκευή, 22/7/2022, έχει προγραμματιστεί συνάντηση με εκπρόσωπο της Νέα Δημοκρατίας και συγκεκριμένα με τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κ. Κέλλα.

Τη Δευτέρα, 25/7/2022, μαζί με τους νομικούς συμβούλους, συμμετέχουμε στην πρώτη συνάντηση της διαδικασίας διαμεσολάβησης στον ΟΜΕΔ.

Τέλος συναποφασίσαμε με τους συναδέλφους τη προκήρυξη απεργιακής κινητοποίησης για την ερχόμενη Τετάρτη, 27/7/2022.

Ο αγώνας μας συνεχίζεται σε όλα τα επίπεδα, με διαρκή ενημέρωση και ενεργή συμμετοχή των συναδέλφων.

Διεκδικούμε το παρόν και το μέλλον που μας αξίζει.

Με  αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Τα Δ.Σ των Συλλόγων Σ.Ε.Υ.Τ.ΠΕ – Σ.Ε.Τ.Α.Π – Ε.Σ.Ε.Τ.Π – Σ.Υ.Γ.Τ.Ε – Σ.Υ.Τ.Π (πρ. ΕΤΒΑ)

Μοιραστείτε το άρθρο