Εκλογές ΤΕΑ: Συμμετέχουμε, Στηρίζουμε την Ενότητα, Επιλέγουμε την Προοπτική

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕΤΠ, ΣΕΤΑΠ & ΕΤΒΑ Νο 3 Συνάδελφοι, Αύριο και μεθαύριο, 22 και 23 Απριλίου, διεξάγονται οι πρώτες εκλογές.

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕΤΠ, ΣΕΤΑΠ & ΕΤΒΑ Νο 3

Συνάδελφοι,

Αύριο και μεθαύριο, 22 και 23 Απριλίου, διεξάγονται οι πρώτες εκλογές για την ανάδειξη των εκπροσώπων μας στο νέο Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης του Ομίλου Πειραιώς.

Η  συμμετοχή είναι υποχρέωση όλων μας.  Η μαζικότητα της θα  στείλει ένα σημαντικό  μήνυμα   στη Διοίκηση για το έμπρακτο ενδιαφέρον  όλων μας για κάθε  δικαίωμά  μας.  Ταυτόχρονα θα είναι ένα  ισχυρό μήνυμα δέσμευσης των εκλεγμένων εκπροσώπων για την προάσπιση των κοινών  συμφερόντων μας.

 Η στήριξη από τους συναδέλφους της πρότασης των τριών Συλλόγων, ΣΕΤΠ, ΣΕΤΑΠ και πρώην ΕΤΒΑ είναι έμπρακτη επιλογή Ενότητας, Ευθύνης και Προοπτικής.

Εκφράζει την κοινή βούληση  για  ενιαία συνδικαλιστική έκφραση, με αποκλειστικό γνώμονα  την υπεύθυνη, αποτελεσματική και δυναμική στήριξη των συλλογικών δικαιωμάτων μας και ανοίγει το δρόμο προς την πολυπόθητη ενότητα των Συλλόγων.

Στηρίζει  ένα συγκεκριμένο και  ολοκληρωμένο   διεκδικητικό πλαίσιο το οποίο απαντά με σαφήνεια και προοπτική στα ζητήματα του Εφάπαξ και της Υγείας μας. Είναι το μόνο που κατατέθηκε (κοινή ανακοίνωση Νο 2)  και δεσμεύει τους εκπροσώπους μας και τους Συλλόγους μας  για την επόμενη μέρα.

Απαντά ξεκάθαρα  στο κεφαλαιώδες ερώτημα ποια συγκεκριμένα πρόσωπα, θα κληθούν την επόμενη μέρα των εκλογών να  διασφαλίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα κοινά συμφέροντα όλων μας.

Η  ΕΠΙΛΟΓΗ των συναδέλφων Στέλιου Μουλακάκη και Παναγιώτη Γαζέτα,  συνδυάζει το νέο με την εμπειρία, τη συνδικαλιστική ιδιότητα με τις απαιτούμενες ειδικές γνώσεις, τον προγραμματικό λόγο με το αποτέλεσμα, την ισχυρή προσωπική  βούληση με την αποτελεσματική εκπροσώπηση.

Συνάδελφοι,

Ενώνουμε τη δράση μας, δυναμώνουμε τη φωνή μας.

Χωρίς  διαχωριστικές γραμμές, χωρίς περιχαρακώσεις, χωρίς κοντόφθαλμες και άνευ ουσίας προεκλογικές αντιπαραθέσεις, προχωράμε μπροστά με ενότητα, σχέδιο και στρατηγική.

Σας καλούμε να συμμετέχετε ενεργά στις εκλογές του ΤΕΑ και  να στηρίξετε την πρόταση  της Ευθύνης και  της Προοπτικής.

 

Ψηφίζουμε Στέλιο Μουλακάκη και Παναγιώτη Γαζέτα.

 

 Για οποιαδήποτε ερώτημα αναφορικά με  την εκλογική διαδικασία επικοινωνήστε άμεσα με τους Συλλόγους μας.

Μοιραστείτε το άρθρο