Επιστροφές – καταστροφές

Συνάδελφοι, Από χθεσινή ανακοίνωση του ΣΕΥΤΠΕ, πληροφορηθήκαμε ότι σχεδόν από κοινού με τους εκπροσώπους τριών Τραπεζών, έκαναν για όλους εμάς.

Συνάδελφοι,

Από χθεσινή ανακοίνωση του ΣΕΥΤΠΕ, πληροφορηθήκαμε ότι σχεδόν από κοινού με τους εκπροσώπους τριών Τραπεζών, έκαναν για όλους εμάς μία «σκληρή διαπραγμάτευση» με τον Υποδιοικητή του ΕΦΚΑ αναφορικά με την επιστροφή μέρους των καταβληθέντων εισφορών μας από ΤΑΥΤΕΚΩ/ΕΦΚΑ.

  • Αλήθεια η «αγωνιστική» παρέμβαση των εκπροσώπων των Τραπεζών, αφορούσε τις εισφορές μας ή τις δικές τους, που ανέρχονται σε κάποια εκατομμύρια και δόθηκαν για τη διασφάλιση των παροχών μας;
  • Αλήθεια μήπως στήριξαν και τη συνέχιση της πλήρους κάλυψης των αναρρωτικών μας αδειών;
  • Αλήθεια μήπως στήριξαν την απρόσκοπτη καταβολή του κατασκηνωτικού επιδόματος σε όλους τους δικαιούχους συναδέλφους;
  • Αλήθεια μήπως στήριξαν τη συνέχεια στην καταβολή του επιδόματος συμπαράστασης και των εξόδων κηδείας ή μήπως ενταφίασαν κάθε προοπτική συνέχειας στη χορήγησή τους;

Οι γνώστες των προθέσεων των εκπροσώπων των τραπεζών και πανηγυρίζοντες για την αποτελεσματικότητα της παρέμβασής τους στον ΕΦΚΑ, ας προβληματιστούν λιγάκι.

Συνάδελφοι,

  • Εμείς αυτό που ξέρουμε, είναι ότι οι εισφορές μας καταβάλλονταν και συνεχίζουν να καταβάλλονται για τη στήριξη των υφιστάμενων παροχών μας.
  • Εμείς αυτό που ξέρουμε, είναι ότι οι παροχές μας μένουν αμετάβλητες μέχρι τη θέσπιση και εφαρμογή του Ενιαίου Κανονισμού Παροχών του ΕΦΚΑ.
  • Εμείς αυτό που ξέρουμε, είναι ότι σε συνεργασία με την ΟΤΟΕ και κόντρα στις επιδιώξεις των εκπροσώπων των τραπεζών, προσπαθούμε να διασφαλίσουμε την απρόσκοπτη χορήγηση των παροχών μας.

Το διακύβευμα λοιπόν, δεν είναι μία δρομολογημένη επιστροφή αλλά η διατήρηση και η συνέχεια  των παροχών μας.

Μοιραστείτε το άρθρο