Κοινή περιοδεία Συλλόγων και μαζική συμμετοχή των εργαζόμενων στο RBU

Εκπρόσωποι των Συλλόγων Εργαζομένων ΣΕΤΑΠ, ΣΕΤΠ, Μακεδονίας-Θράκης, ΣΥΓΤΕ και πρώην ΕΤΒΑ, πήγαμε σήμερα (04/12) στη Μεσογείων 109-111 και ενημερώσαμε τους.

Εκπρόσωποι των Συλλόγων Εργαζομένων ΣΕΤΑΠ, ΣΕΤΠ, Μακεδονίας-Θράκης, ΣΥΓΤΕ και πρώην ΕΤΒΑ, πήγαμε σήμερα (04/12) στη Μεσογείων 109-111 και ενημερώσαμε τους συναδέλφους μας.

Κοινές, ξεκάθαρες και αδιαπραγμάτευτες οι θέσεις μας.

Καμία απόλυση, καμία απόσχιση, καμία μεταβολή στις εργασιακές σχέσεις μας.

Η μεγάλη πρόκληση και ο αγώνας μας, δεν αφορά μόνο τους συναδέλφους στο RBU. Αφορά τον καθένα μας, αφορά όλους τους συναδέλφους, αφορά ολόκληρο τον Κλάδο.

Πρόκειται για το θεμελιώδες δικαίωμα της εργασίας, πρόκειται για το παρόν και το μέλλον μας.

Συνάδελφοι,

Δύναμή μας είναι η ενότητά και προαπαιτούμενα, η συστράτευση όλων, η κοινή στρατηγική, οι κοινοί στόχοι και φυσικά η συντεταγμένη κοινή δράση. Είναι η μόνη ικανή και αναγκαία συνθήκη, που μπορεί να δώσει ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις, που μπορεί κατά τη εξέλιξη ενός διαρκή και δύσκολου αγώνα, να φέρνει τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.

Συνεχίζουμε τις κοινές περιοδείες στους εργασιακούς χώρους και είμαστε έτοιμοι να υποστηρίξουμε τα δίκαια αιτήματά μας στην επερχόμενη συνάντηση με τη Διοίκηση της Τράπεζας, την Πέμπτη.

Υποστηρίζουμε ξεκάθαρες θέσεις, θέτουμε συγκεκριμένα ερωτήματα και απαιτούμε ξεκάθαρες απαντήσεις.

Από το αποτέλεσμα της συνάντησης, θα εξαρτηθούν οι επόμενες ενέργειες μας, οι οποίες θα δρομολογηθούν πάντα με γνώμονα την ενότητα, πάντα με γνώμονα την αποτελεσματική διεκδίκηση και προάσπιση των δικαιωμάτων μας.

Όλοι Μαζί, Μπορούμε Ξανά!

Μοιραστείτε το άρθρο