Ξεκίνησε η συντονισμένη δράση συλλόγων αναφορικά με τα εκκρεμή ζητήματα των υπό εκκαθάριση τραπεζών

Με πρωτοβουλία του ΣΕΤΑΠ και υπό την αιγίδα της ΟΤΟΕ, πραγματοποιήθηκε σήμερα (11/11/2016), στα γραφεία του Συλλόγου μας, η προγραμματισμένη.

Με πρωτοβουλία του ΣΕΤΑΠ και υπό την αιγίδα της ΟΤΟΕ, πραγματοποιήθηκε σήμερα (11/11/2016), στα γραφεία του Συλλόγου μας, η προγραμματισμένη  συνάντηση μεταξύ εκλεγμένων Διοικητικών Συμβούλων των Τραπεζών ATEbank, Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, Tbank, Probank και FBB, με κύριο θέμα την από κοινού μας για τη διεκδίκηση του υπολοίπου 50% της αποζημίωσης απόλυσης.

Με αφετηρία το εισηγητικό πλαίσιο  που έθεσε ο Πρόεδρος του ΣΕΤΑΠ, Παναγιώτης Αδαμόπουλος, ακολούθησαν οι  τοποθετήσεις  όλων των συμμετεχόντων.  Η κοινή συνισταμένη  του γόνιμου διαλόγου,  συμπυκνώνεται  αφενός στην  ανάδειξη και επιβεβαίωση  της  ισχυρής  βούλησης  όλων μας  για το συντονισμό των εφεξής  ενεργειών  μας  και αφετέρου στην ανάληψη  των  πλέον πρόσφορων δράσεων για την ευδοκίμηση της προσπάθειάς μας.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την ομόφωνη απόφαση των συμμετεχόντων, για την άμεση διενέργεια  των παρακάτω πρωτοβουλιών:

  • Σύσταση διασυλλογικής επιτροπής, για την αποτελεσματικότερη παρακολούθηση και συντονισμό της κοινής δράσης μας. Η επιτροπή  συγκροτήθηκε άμεσα και αποτελείται από τον Παναγιώτη Αδαμόπουλο, (Πρόεδρος ΣΕΤΑΠ) Αντώνη Δεληχάτσιο, ( Πρόεδρος Τ.Τ.) και Νικόλαο Δεληγιάννη.(Πρόεδρος ΤBank)
  • Επιστολή προς τους Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Δραγασάκη και Υπουργό Οικονομικών κ.Τσακαλώτο.
  • Συνάντηση με τους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες, με την συνδρομή της ΟΤΟΕ.

Ο ΣΕΤΑΠ, θεωρεί απαράδεκτη και ταυτόχρονα μη αποδεκτή, τη μέχρι σήμερα μη καταβολή ολόκληρης της δικαιούμενης αποζημίωσης απόλυσης στους εργαζόμενους. Πέραν της  ήδη ακολουθούμενης νομικής διεκδίκησης, δεσμευόμαστε ρητά και κατηγορηματικά,  ότι θα συνεχίσουμε  τον αγώνα, με κάθε δόκιμο πολιτικό και συνδικαλιστικό μέσο, μέχρι την τελική δικαίωσή μας.

Μοιραστείτε το άρθρο