Παιδική Παράσταση ΣΕΤΑΠ στην Αθήνα

Συνάδελφοι, Ο Σ.Ε.Τ.Α.Π., εν όψει των Χριστουγέννων, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ανοίγει την αγκαλιά του στα παιδιά των.

Συνάδελφοι,

Ο Σ.Ε.Τ.Α.Π., εν όψει των Χριστουγέννων, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ανοίγει την αγκαλιά του στα παιδιά των συναδέλφων – μελών και μας προσκαλεί την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου και ώρα 14:45 στην παράσταση «Ως την άκρη του ονείρου» της Κέλλυς Σταμουλάκη, στο ανακαινισμένο Θέατρο Νέος Ακάδημος (Ιπποκράτους 17 &Ακαδημίας – Μετρό Πανεπιστήμιο).

Η είσοδος για τα παιδιά των μελών του Συλλόγου μας είναι Δωρεάν.

Για τους γονείς, έχει οριστεί συμβολική τιμή εισόδου στα 5 ευρώ, συνολικά και για τους δύο, ενώ κάθε αίτηση συμμετοχής δύναται να αφορά οικογενειακές κρατήσεις μέχρι και 4 θέσεις.

Ο Σ.Ε.Τ.Α.Π. εξασφάλισε αποκλειστικά για τις ανάγκες του, την αίθουσα του θεάτρου χωρητικότητας 420 θέσεων.

Οι θέσεις θα καταλαμβάνονται κατά σειρά προσέλευσης στα Ταμεία του Νέου Ακάδημου με την παραλαβή των εισιτηρίων.

Οι συνάδελφοι, που επιθυμούν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να αποστείλουν συμπληρωμένη τη συνοδευτική ΑΙΤΗΣΗ  για την παράσταση έως την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@setap.gr

Το χρηματικό αντίτιμό ύψους 5 ευρώ, θα καταβάλλεται στο λογαριασμό του Σ.Ε.Τ.Α.Π. με αριθμό 6017-0400-54-695 και αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο του μέλους και τον Α.Μ. Στην συνέχεια το αποδεικτικό της κατάθεσης, θα αποστέλλεται από κοινού με την αίτηση συμμετοχής.

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:

«Ως την άκρη του ονείρου…» θα μας πάει η ιστορία της μικρής Πετρίνας που, με μοναδικές «αποσκευές» μια ψυχή γενναία και μια καρδιά αθώα, ξεκινά ένα ταξίδι γεμάτο εμπόδια και αντιξοότητες, διατηρώντας όμως την αισιοδοξία και την πίστη της, για να συναντήσει τη φιλία, την αγάπη, τον έρωτα και την καλοσύνη.

Ο μεγάλος μας ερμηνευτής Βασίλης Λέκκας, ως φύλακας άγγελος της μικρής Πετρίνας, με το μαγικό του ραβδί και τις μελωδίες του σε πλήρη αρμονία με τις μουσικές συνθέσεις του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, θα δείξει σε όλα τα παιδιά ότι η αισιοδοξία και η πίστη είναι το εφαλτήριο για να προσπεράσει κανείς τις αντιξοότητες και τα εμπόδια της ζωής, ώστε να γευτεί στο τέλος τις ομορφιές της. Ταυτόχρονα δεν χρειάζεται να φοβάται κανείς τους ξένους ή τους διαφορετικούς ανθρώπους καθώς όλοι έχουμε όνειρα και όλοι μπορούμε να τα κάνουμε πραγματικότητα.

… Ως την άκρη του ονείρου λοιπόν με εξαιρετικές μουσικές επι σκηνής (άρπα, βιολοντσέλο, πιάνο, κιθάρες, ακορντεόν, μαντολίνο, μπαγλαμαδάκι, τρομπέτα, φυσαρμόνικα και άλλα πνευστά και κρουστά), που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους!

Γιατί, μια φορά ως την άκρη του Ονείρου …δεν είναι ποτέ αρκετή!

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση ή πληροφορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία του Συλλόγου μας στο τηλ. 210-36.22.646.

 

Μοιραστείτε το άρθρο