Πάμε παιδικό θέατρο με τον ΣΕΤΑΠ

Συνάδελφοι, Ο ΣΕΤΑΠ, διοργανώνει για τους μικρούς φίλους του, 2 δωρεάν θεατρικές παραστάσεις, με κριτήριο την ηλικία των παιδιών, για.

Συνάδελφοι,

Ο ΣΕΤΑΠ, διοργανώνει για τους μικρούς φίλους του, 2 δωρεάν θεατρικές παραστάσεις, με κριτήριο την ηλικία των παιδιών, για το Σαββατοκύριακο 10-11/12/2022.

  • Για τα μικρότερα παιδία ηλικίας από 4 χρόνων, επιλέξαμε «Ο θησαυρός της Βαγίας», στο «Θέατρο ALHAMBRA» (Στουρνάρη 53, Αθήνα) τη Κυριακή 11/12/2022 και ώρα 12:00.

Πρόκειται για μία χαρούμενη και ευχάριστη παράσταση, η οποία αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή μυθιστορήματα της Ζωρζ Σαρή, που συντρόφευσε πολλές γενιές παιδιών και μας μεταφέρει με μοναδικό τρόπο την υπέροχη περιπέτεια μιας παρέας παιδιών στο όμορφο νησί της Αίγινας. Η Αθανασία Καλογιάννη σκηνοθετεί την αγαπημένη ιστορία, με εξαμελή θίασο, πρωτότυπη μουσική σύνθεση και ζωντανή ερμηνεία της Ζωής Τηγανούρια.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση Ο θησαυρός της Βαγίας

  • Για τα μεγαλύτερα παιδιά ηλικίας από 8 χρόνων, επιλέξαμε στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» (Πειραιώς 254, Ταύρος) το Σάββατο 10/12/2022 και ώρα 14:30 την υπερπαραγωγή «ΟΛΙΒΕΡ ΤΟΥΙΣΤ» του Καρόλου Ντίκενς σε σκηνοθεσία της Κωνσταντίνας Νικολαΐδη με έναν ανανεωμένο 20μελή θίασο εξαιρετικών ηθοποιών. Φετινές πολύτιμες προσθήκες της παράστασης ο Δημήτρης Πιατάς, ο Αλμπέρτο Εσκενάζη και η Νίκη Παλληκαράκη.

Ο Όλιβερ Τουίστ είναι ο ήρωας-σύμβολο που καταφέρνει να διατηρήσει την καλοσύνη και την ηθική του μέσα σε ένα ζοφερό και άδικο κόσμο. Ο Ντίκενς, μέσα από αυτό το έργο, στηλιτεύει τις άθλιες συνθήκες που επικρατούσαν στην εποχή του στην Αγγλία, όπου η ανθρώπινη ζωή έχει μικρή αξία και οι πολλοί ζουν σε απόλυτη φτώχεια, σε μία κοινωνία μεγάλων αντιθέσεων.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση ΟΛΙΒΕΡ ΤΟΥΙΣΤ

Παρακαλούμε όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις, να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ και να την αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου mariasetap2@gmail.com έως και την Πέμπτη 01/12/2022. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Τα παιδιά θα συνοδεύονται από έναν ενήλικα ενώ η προσέλευση σας στο θέατρο θα πρέπει να προγραμματιστεί τουλάχιστον 15’ νωρίτερα.

Σας περιμένουμε όλους για να απολαύσουμε παραστάσεις  που θα μαγέψουν μικρούς και μεγάλους.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Παναγιώτης Αδαμόπουλος Γιάννης Αδάμος

Μοιραστείτε το άρθρο