Προχωράμε σοβαρά και υπεύθυνα

Συνάδελφοι, Μετά την συμφωνία της ΟΤΟΕ με την Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς για την διασφάλιση της απασχόλησης και των δικαιωμάτων.

Συνάδελφοι,

Μετά την συμφωνία της ΟΤΟΕ με την Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς για την διασφάλιση της απασχόλησης και των δικαιωμάτων των εργαζομένων, τόσο αυτών που θα επιλέξουν να μεταβούν στην νέα εταιρεία, όσο κι αυτών που θα επιλέξουν να παραμείνουν στην Τράπεζα Πειραιώς, έχουμε περάσει πλέον στο στάδιο των εξατομικευμένων συναντήσεων.

Κατά τη διάρκεια των ατομικών συναντήσεων δίδονται προς τους συναδέλφους από πλευράς Τράπεζας ενημερωτικά έγγραφα, καθώς και η δήλωση μη ένταξης στην νέα εταιρεία, τα οποία έχουν προηγουμένως ελεγχθεί από την ΟΤΟΕ και το νομικό της επιτελείο και είναι σύμφωνα με το πλαίσιο της συμφωνίας, έτσι όπως αυτή ανακοινώθηκε στις 25/07/2019.

Συνάδελφοι,

Ο ασφαλέστερος τρόπος, προκειμένου να απαντήσουμε στην έκδηλη ανησυχία και τα εύλογα ερωτηματικά για την επόμενη ημέρα, είναι να κινηθούμε εντός του πλαισίου, έτσι όπως αυτό έχει αποτυπωθεί στη συμφωνία ΟΤΟΕ –Τράπεζας Πειραιώς, δίχως αστερίσκους και υποσημειώσεις.

Οποιαδήποτε παρεκτροπή από τα συμφωνηθέντα, στηριζόμενη σε «εύπεπτες» προσεγγίσεις και εισαγωγή «νέων» δεδομένων, που δεν εμπεριέχονται στην υπάρχουσα συμφωνία, προκαλούν εν τέλει περισσότερα ερωτηματικά από αυτά που επιχειρούν να απαντήσουν και ελλοχεύουν κίνδυνους για την ομαλή έκβαση της διαδικασίας.

Συνεπώς, υπενθυμίζεται ότι όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να παραμείνουν στην Τράπεζα Πειραιώς και να αξιοποιηθούν για την κάλυψη των αναγκών της σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στον Οργανισμό Προσωπικού θα πρέπει ως ορίζεται:

1. Να συμπληρώσουν και να υπογράψουν την Δήλωσης μη Επιθυμίας Ένταξης στη νέα εταιρεία (Intrum) και

2. Να έρθουν σε τηλεφωνική επικοινωνία με το RBU line (15500 ή 210 3288500), ώστε να προσδιοριστεί η ημερομηνία συνάντησης για την παράδοση ιδιοχείρως της πρωτότυπης υπογεγραμμένης επιστολής.

Για όσους συναδέλφους κάνουν χρήση της θερινής τους αδείας, δόθηκε η προφορική διαβεβαίωση από πλευράς ΔΑΔ, πως θα ορίζεται συνάντηση με την επιστροφή τους.

Συνάδελφοι,

Ο ΣΕΤΑΠ με αίσθημα ευθύνης, περιφρουρεί τη συμφωνία και παραμένει σε ετοιμότητα παρέμβασης.

Σας καλούμε δε, να επικοινωνείτε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνιση στο τηλ. ου Συλλόγου μας 210-3622646 ή στο email Info@setap.gr.

Μοιραστείτε το άρθρο